Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor minden kötél szakad és nincs kiút mi az a pont mikor támogatásért képesek lennétek partnert keresni? 40N
1-eske. Akkor még gyűjts, és mikor megvan a 10 milla kívánom hogy hármasikreid legyenek...
Tudod, van szitu mikor menet közben hiba csúszik a gépezetbe, és kiszolgáltatott lesz az ember lánya...
23 évesen saját hitelmentes lakásom, vállalkozásom volt. Magamnak teremtettem meg fiatal nőként, nem lábnyitogatással, fizikai munkával, szingliként. Naív voltam mikor összeálltam apjukkal 25évesen, úgy gondoltam ha ez nekem egyedül ment akkor ketten méginkább tudjuk tolni a szekeret.Egy nagy hazugságba szültem 2x, feladva azt amit addig megteremtettem... Nem jött be :( későn jöttem rá.
Most itt állok 40 évesen 3+ éve egyedül.Semmi fogyatékosságunk nincs, az a legnagyobb bűnöm hogy nőből vagyok és van pofám 3 gyerekkel állást keresni hogy eltartsam őket. Mindezt vidéken.Eddig volt itthon munkám a múltnak köszönhetően, túlélésre elég volt.az megszűnt... jelenleg 500 ft lapul a tárcámban, meg egy rakás lemaradt fizetnivaló. Apuka fizet valamennyit... de kb annyi a közösen felvett hitel ami rám maradt.. az a lakás amit anno feladtam többet érne most nekem mint 10 milla 😂😂😂 lehet okoskodni mi lett volna ha.... ezek a szép és gyerekek itt vannak nekem, ők tartanak életben... muszáj ellátnom őket pl ebéddel hogy legalább nekik sikerüljön az élet...
A 68%-os tényleg tele van kalanddal, nem kell vele foglalkozni.
Röhej a stílusa és valszeg reggel 6-tól már a gyárban van és takarít.
Nekem is harom gyerekem van de szegyen h a legkisebbet ki kell hagynom a oneletrajzombol mert kulunben nem lenne munkam...
Bizonygatni h nem nem fogok sokat hianyozni mert nem betegesek a gyerekek es kulonban is az apjukkal is otthon tudnak lenni ha ugy van. A legtobb munkaado ugy van vele h barmi van csak az anya az aki otthon marad a gyerekekkel. Hiaba van ferj.
Szoval elhiszem h videken meg nehezebb munkat talani gyermekes egyeduallo anyakent
Es igen ha hasonlo helyzetben lennek nekem is megfordulna a fejemben h penzert szexeljek ... Vagy esetleg profi dominanak kepezzem ki magam ...
"Vagy éppen szabin van, és segít másoknak"
Tőlem így is nevezhetjük, hogy sepregetsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!