Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek perverzek vagyunk?
Szoval mar kiprobaltuk a pisiszexet(pl egymasra, egymas szajaba pisiltunk), kinyaltuk egymas segglyukat. Emellett napi min 4x van szex. Joparszor publikus helyen is csinaltuk(pl pelenkazoban szex, buszmegalloban szopas). Melytorkozas kozben hanyasig szokott szopatni(neha kellemetlen, de azert mindketten elvezzuk.
Es elore leszogeznem nem kamu kerdes, hanem ket "beteg" egymasra talalasa😅
18/l es 21/f
azért nem fürdenek napokig, mert romáéknál nem szokás.
Nyilván nem dolgoznak, nem tanulnak, hiszen akkor nem érnének rá a leírtakra, plusz a körülöttük levők is hánynának.
Nekem ha lenne egy bevállalós barnátnőm nem pisilnék a szájába és nem hányatnám meg.
A fenék kinyalása teljesen oké.
Az, hogy nem fürdesz és dugsz, hááát kinek hogy.
Nekem azért lenne fantáziám, főleg most nyárra, csak kéne hozzá egy értelmes nő.
Jelentkezni ITT :D
20/ffi
#4, egyetértek veled.
Szerintem elég perverz, ez nem is kérdés. Én nem engedném, hogy a számba pisiljenek, ez gusztustalan.
Valamint, ha hányásig szopnék, azt nem élvezném.
De jó neketek.
Én égy sima pisisexes barátnőt nem talalok.
A nyilvános és a mélytorok nálam kicsit több mint amire vágynék.
Szoval annyira nem vagytok azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!