Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy apa-lánya szerepjátéknál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy apa-lánya szerepjátéknál szerintetek milyen legyen a lány?

Figyelt kérdés

Például korban kb mennyi idős legyen,hogyan öltözzön,milyen legyen a személyisége? Ami nagyon kislányos az is vonzó? Mi izgatna a fel benneteket?

19/L

2017. jún. 27. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Te luk! Nem vagyok az apád..:D
2017. jún. 27. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Legyen két copfban balra és jobbra összekötve a haja, fehér blúz legyen rajta, és térdig érő zokni. A nyalóka nekem nem jön be, attól csak ragadna a szája :)

Viselkedhet nagyon gyerekesen, ha már egyszer szerepjáték.

Legyen nyitott, csodálkozzon kerek szemekkel, és aztán élvezze nagyon.

Engem az izgatna, ha úgy játszana a f@rkammal és a golyóimmal, mintha soha nem látott volna ilyet, kíváncsi és csillogó szemű legyen közben, mintha minden új és érdekes lenne neki.

2017. jún. 27. 21:48
 3/9 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
67%
Engem az értelmes diáklányok izgatnak. Olvasson Jungot, Jean Piaget-t aztán boci szemekkel térdeljen és nézzen a szemembe miközben majszolja a kedvenc falatot.:D
2017. jún. 27. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha tényleg apa korú a férfi, akkor mindegy, mert úgyis a lánya lehetnél. ha nem apád korú, akkor az más kérdés.
2017. jún. 27. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:
17%

3. Igen, most itt mindenkit az érdekel, hogy te személy szerint a látható nick neveddel kiket kedvelsz. Éljenek a hasznos válaszok, melyek nyílt partnerkeresésre irányulnak!

Eszméletlen, ekkora feltűnési viszketegségük legyen egyeseknek, hogy azonosítóval kiírkálják a vágyaikat ide.

2017. jún. 27. 22:08
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
olyan idös legyen hogy a lányom lehetne:))ez már felizgatna
2017. jún. 27. 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:
20%
Na mi van, nem tetszik az igazság? Magamutogató emberek ideirkálják névvel a vágyaikat? Mi ez már? Kit érdekel XY vágya? Nem erről szól az oldal, jó lenne észrevenni.
2017. jún. 27. 22:21
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Legyen pizsamában a lány és játssza el, hogy elaludt a tv-n. Felkapom, beviszem a szobába és elkezdem molesztálni lassan...:)
2017. jún. 27. 22:53
 9/9 anonim ***** válasza:
69%
A 3. válaszolót miért támadjátok? A kérdező kíváncsi volt arra milyen legyen a szerepjátékban a lány személyisége, (3-as leírta, hogy értelmes) mi izgató (3-as erre is válaszolt, őt a boci szemekkel néző lány aki falja a farkát)! Problem? Idóták....
2017. jún. 27. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!