Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi feltűnen sokat beszél a szexről, akkor ő csak kamus és csak a szája nagy?
Egy régi jó haverom elég nagy nőcsábásznak számít, de ismerkedéskor kb egyáltalán nem beszél a szexről.
Legyen szó akár egyéjszakásról, akár arról hogy a sokadik randin fekteti le a lányt. Szerintem van benne valami, hogy aki igazán jó benne, az nem beszél róla, hanem csinálja.
Kicsit olyan lúzeres is, amikor egy férfi az ismerkedéskor a szexről akar beszélni. (Ha nem a lány hozza fel valahogy)
Én evvel nem értek egyet. Én elég nagy nőcsábász voltam egész életemben, és imádok a szexről is beszélni. Nem dicsekedve, beszélgetve.
30F
4:
De a kérdés arról szól, hogy a csajjal beszélgetsz-e a szexről még azelőtt hogy egyáltalán szexeltél volna vele.
Szexről én is szeretek beszélni, csak nem azzal a lánnyal akivel le akarok feküdni, de még nem feküdtem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!