Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szombaton legénybúcsúba megy. Nagyon félek, hogy megcsal. Hogy zajlik egy ilyen buli?
Hűséges a barátom, eddig soha nem voltam féltékeny vele kapcsolatba, de most nagyon az vagyok. Tudom,hogy lesz meglepetés csaj is a bulin. Mi szokott ilyenkor történni? Rosszul vagyok a tudattól,hogy este egy k*rvát fog fogdosni,aztán hazajön hozzám. Ő csak vendég lesz. Ők is kiveszik a részüket a buli ezen részéből? A csajok szexet is vállalnak?
Kérlek nyugtassatok meg,magamra sem ismerek.
Sajnos szivi ebből bizony megcsalás lesz 😃😁 tapasztalat
Nincs az a férfi aki nemet mondana egy Csajra hogyha már vki elkezdi du.gni a társaságból 😅
Bocs , de 100-ból 95x ez van...
És minderről TE semmit sem fogsz megtudni, mert ami ott volt az ott is marad 😉
#15 vagyok. Azt kihagytam, hogy én akkor szingli voltam és a vőlegény nem élt a lehetőséggel. Hülye is lett volna! :)
A pénztárcás tipp viszont jól jöhet, mert ezek a lányok tényleg nem olcsóak. Egy laza pipa is 10e körül mozog, szóval hacsak nem jön haza hulla részegen, akkor nehezen hihető a több tízezres pia számla! :D
Ez az 53%-os annyira idegesítő.
Valaki lecsapná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!