Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat?! Mire gondol?
Figyelt kérdés
Azt mondta: " Van olyan hogy 'csak szex'.. ez mehet 1-2 honapig, de nem egy even keresztul."
Lassan egy eve tart koztunk ez, es osszezavart ez a mondata. Nem tudom hogy akkor minek tartja azt ami koztunk van..
2017. jún. 26. 14:30
1/7 anonim válasza:
Sajnos,mi is csak találgatni tudunk.De te előnyben vagy,mert meg tudod tőle kérdezni.
2/7 anonim válasza:
Lehet hogy 1 év után már kezd mást is érezni irántad vagy .másik partner kell neki
3/7 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy ismerkedek..
Mondta hogy o nem talalkozik lanyokkal mert biztos rosszul esne ha meglatnam valakivel., ahogy neki is rosszul esne..
Mondtam hogy engem nem zavarna, ha igyis lenne az a sajat hibam lenne hisz nem zavarhatna.. Ez csak szex.
Arra mondta ezt amit kiirtam.
2017. jún. 26. 14:54
4/7 anonim válasza:
Ha tippelnem kellene: mehet egy-két hónapig érzelem nélkül, de ő szerintem többet érez.
5/7 anonim válasza:
Félre írtam nem 1 év hanem 1-2 hónap
6/7 anonim válasza:
Valószínű többet érez. Ideje lenne tisztázni a dolgokat, ki mit akar/vár ettől a kapcsolattól.
7/7 A kérdező kommentje:
Kerdeztem hogy vannak e erzesei? Azt mondta hogy nincsenek.. Ha szex alatt ertem akkor vannak. Kerdeztem hogy mi? Azt mondta minden.. Visszakerdeztem hogy mi minden? -minden! Majd zavaraba kiment inni..
Aah nem ertem..
2017. jún. 26. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!