Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolat?! Mire gondol?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat?! Mire gondol?

Figyelt kérdés

Azt mondta: " Van olyan hogy 'csak szex'.. ez mehet 1-2 honapig, de nem egy even keresztul."

Lassan egy eve tart koztunk ez, es osszezavart ez a mondata. Nem tudom hogy akkor minek tartja azt ami koztunk van..

2017. jún. 26. 14:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos,mi is csak találgatni tudunk.De te előnyben vagy,mert meg tudod tőle kérdezni.
2017. jún. 26. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy 1 év után már kezd mást is érezni irántad vagy .másik partner kell neki
2017. jún. 26. 14:48
 3/7 A kérdező kommentje:

Mondtam neki hogy ismerkedek..

Mondta hogy o nem talalkozik lanyokkal mert biztos rosszul esne ha meglatnam valakivel., ahogy neki is rosszul esne..

Mondtam hogy engem nem zavarna, ha igyis lenne az a sajat hibam lenne hisz nem zavarhatna.. Ez csak szex.

Arra mondta ezt amit kiirtam.

2017. jún. 26. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha tippelnem kellene: mehet egy-két hónapig érzelem nélkül, de ő szerintem többet érez.
2017. jún. 26. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Félre írtam nem 1 év hanem 1-2 hónap
2017. jún. 26. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Valószínű többet érez. Ideje lenne tisztázni a dolgokat, ki mit akar/vár ettől a kapcsolattól.
2017. jún. 26. 15:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Kerdeztem hogy vannak e erzesei? Azt mondta hogy nincsenek.. Ha szex alatt ertem akkor vannak. Kerdeztem hogy mi? Azt mondta minden.. Visszakerdeztem hogy mi minden? -minden! Majd zavaraba kiment inni..

Aah nem ertem..

2017. jún. 26. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!