Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mikor veszitek rá magatokat, hogy elmenjetek egy fizetős lányhoz?
Figyelt kérdés
Simán csak érdekel, hogy mi kell ahhoz, hogy egy srác elmenjen pénzért szexelni! :) L2017. jún. 26. 13:24
11/22 anonim válasza:
Ha valami exkluzívat akarok: kínai, néger
Ha gyorsan akarok levezetni: buli utáni csillapodás stb
Ha valamilyen fétisre rácuppanok: fitalabb, idősebb
Ezeket az egyszeri kíváncsiságokat, igényeket egy partner nyilván nem tudja megadni, de nem is szerelmet keresek az van, ez csak élvezet
12/22 anonim válasza:
Én vasárnap vettem rá magam, hazafelé megálltam egy szép szöszinél. Már nagyon kellett, magamnak kiverés már nem segített rajtam. Amúgy nem nézek ki jól, nem tudok így ismerkedni
13/22 anonim válasza:
Inkább megpusztulok nő nélkül, sem minthogy fizessek neki!
14/22 anonim válasza:
Utolso: ez alszent hozzaallas vagy igy vagy ugy de fizetsz
15/22 anonim válasza:
Miért menjek el azért, amit ingyen is megkaphatok?
Kivétel lenne 1-2 bizonyos híresebb nő.
16/22 anonim válasza:
Ingyen? Soher-e vagy? Ha van konkret ara a menetnek legalabb tudod egy baratno lehet szopni se fog es beleolsz egy csomo idot es penzt
17/22 anonim válasza:
#16: Egy hivatásos pénzbe kerül. Egy barátnő olcsóbb és bármikor megkaphatod. Vagy egyszerűen elmész egy buliba és felszedsz éjszakára egy lányt.
18/22 anonim válasza:
Nem mindig es meg evelig a ceredet szivja. De elfogadom a nezetedet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!