Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan van, ha elmegyek egy fizetős lányhoz és egy nagydarab kigyúrt fazon nyit ajtót?
Az a trükk, hogy sosem szabad több pénzt vinni magaddal, mint amit előre a telefonban megbeszéltetek egymás között.
De amúgy én is voltam már olyan 4-szobás lakásban, ahol 3 szobában egy-egy lány dolgozott, egy negyedikben pedig egy izomtibor nézte a tévét és fente a bicskát/viperát egész nap, arra figyelve hogy mindenki rendesen fizessen biztosan.
Nem mindegy, hogy egy ilyen csávó csak a jogos, előre megbeszélt, fizetendő összeg kifizetésére figyel. Vagy pedig fizikai erőszakkal fenyegetve utólag több pénzt akar kicsalni a kuncsaftból, mint ami meg volt beszélve.
Azt gondolom mindenki más is teljesen jogosnak gondolja, hogy azt jól meg kell verni, aki nem akarja kifizetni az előre megbeszélt pénzt.
Van ilyen is.
Én olyannal találoztam,hogy stricik a ház előtt figyeltek egy autoban,néha elmentek,vissza jöttek stb.1valaki mindig ott volt aki vigyázott a lányokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!