Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megérdemel/megérdemli?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérdemel/megérdemli?

Figyelt kérdés

Lassan 2 hete, hogy megismerkedtem egy nagyon gyönyörű csajszival. Az elején minden tökéletes volt, hasítottam, mint forró kés a vajba. Aztán jött egy kisebb összeveszés, a lényege az volt, hogy teljesen hülyének nézett (tudom, gyerekes, de számomra nagyon idegesítő, ha felszeretném hívni a csajszit, hogy minden rendben van-e, ezt leírom üzenetben, az üzenetet csak megnézi, nem reagál, instán pedig lájkolgat másokat, s miután ezt szóvá teszem neki, annyit ír, hogy "elfelejtette elküldeni az üzenetet." Pedig azt ugye jelezné, ha írna iMessage-n.)

Amit rólam kell tudni, hogy hónapok óta csak edzés, étrend, és tanulás megy, készülök egyetemre.

Faszbúkon, és semmilyen okádék helyen nem vagyok fent, (csak Instán, tudom, hogy az is az, de a fontosabb ismerősökkel, akikkel iMessagen nem tudok beszélni, azokkal ott szoktam.)

Régebben pedig a "párkapcsolataim" leginkább alkalmiak voltak, sosem volt szerencsém egy komoly kapcsolatot kialakítani.

Viszont a lényeg, hogy az összeveszés után 2 napra rá, írtam, és folytattuk az egészet.

Messze lakik egyébként, most pénteken utaznék le hozzá.

Sokszor szóvá teszi, hogy mennyire imád velem beszélni, hogy órákon át csak nevetgél a hülyeségeimen, mennyire jól nézek ki stb.

Hajnalig szokott tartani a telefonálgatás, segítek történelemben neki, lövöm a hülyeségeket, ilyenek.

Most pedig megint kezd eltűnni ez a "rózsaszín köd", tegnap sok sikert kívántam neki a mai szóbelijéhez, ő pedig válaszában nekem is, és hogy drukkol, pedig többször szóvá tettem, hogy 28-án megyek, amik maradtak középszinten.

Szerintetek megéri az időt ez? Én beszélem be magamnak túlságosan is? Leutazzak pénteken? Nektek mi a véleményetek?

Köszi előre is a válaszokat!

2017. jún. 26. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem várj még, lehet alapból ilyen figyelmetlen.
2017. jún. 26. 11:34
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon gyerekes vagy és Semmi szexualitás nincs benne hogy mindenki ebbe a kategóriába írd. Látszik hogy virtuális világban élsz mert ha nem így lenne le szarnád hogy instagrammon mit csinál mit nem és h ír e imessengeren vagy sem. Hívd fel és ne írogasd de a hozzáállásod is gagyi
2017. jún. 26. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez de $z@r. Ki érdekel kit lájkolgat? Kicsit túlspilázod a dolgot.
2017. jún. 26. 17:16
 4/4 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy ez mitől szexualitás kategória? Inkább tini párkapcsolatok.
2017. jún. 26. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!