Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40-es férfiak! Melyik a jobb és miért?
Figyelt kérdés
Van egy 21 éves lány..
melyik a jobb? Ha még szűz, és majd "ti" taníthatjátok, vagy ha már nem szűz (de csak 1 férfival feküdt le eddig?)
Lány vagyok...csak kíváncsi vagyok, mert sokszor hallom hogy jó ha szűz, de sokszor hallom azt is, hogy legyen inkább egy picit tapasztalt, nem jó teljesen tapasztalatlannal,főleg ha a férfi mondjuk minimum egy 10 évvel idősebb a lánynál..
2017. jún. 23. 17:29
2/10 anonim válasza:
A szüzességét nem venném el ha nem komoly kapcsolatot keresek. Amelyik 1 férfival volt csak még bőven lehet tanítani és formálni szexualitását.
3/10 anonim válasza:
Ha lehet választani akkor inkább ne legyen szűz.
4/10 anonim válasza:
Inkább a második.
De van már tapasztalatom szűzzel is,sokkal körülményesebb,macerásabb az együttlét...
5/10 anonim válasza:
Hát én nem kezdek 27 alatti nőkkel, majd 45 fölött!
35F
ui.: De nem, ki szereti a szüzeket? Mi a jó abban? Mikor az első szex egy spirituális szeánsznak felel meg? Egy idősebb fickó értékeli az őszinte nyögést, de attól még szexre vágyik és nem finomkodós babusgatásra.
6/10 anonim válasza:
nem baj ha szűz, de az se baj ha nem
7/10 anonim válasza:
Inkább a nem szűz csak persze ha szereti...!
8/10 anonim válasza:
Ha lelkes és valóban akarja, akkor simán lehetne suűz is. Sőt! Szeretnék egyet!
9/10 anonim válasza:
Engem nem izgat különösen, hogy szűz-e vagy sem. Sokkal fontosabb, hogy legyen nyitott és kíváncsi..
10/10 anonim válasza:
Nekem mindegy, az a lényeg hogy tetszen és jó nagy orgazmusa legyen a szex során
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!