Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én fantáziálgatok hasonló eseteken?
Figyelt kérdés
Nagyon sok olyan filmet láttam már, ahol a nő próbált ellenállni a férfi érintéseinek, közeledésének. A szituáció végén a földre teperte a férfi a nőt és erős szeretkezés lett belőle.
Csak én fantáziálgatok hasonló eseteken? Tudtok ilyen filmeket mondani?
19/l
2017. jún. 22. 23:55
1/10 anonim válasza:
Bezzeg ha majd megerőszakolnak, futsz a rendőrségre.
2/10 A kérdező kommentje:
A fantázia nem minden esetben egyenlő a valósággal.
Másrészt semmilyen dominanciát vagy erőszakot nem gondolok bele, a filmek esetében szerelmes párokról volt szó, akik "testiséggel" békültek ki :)
2017. jún. 23. 00:08
5/10 anonim válasza:
Szóval ez a vad békülős szex amiről beszélsz (kommented alapján). Remélem apukáddal nem veszekszel sokat (sajnálom nem hagyhattam ki) Amúgy nem csak te szoktál fantáziálni én is szoktam mert az jó dolog :D
6/10 anonim válasza:
Nagyon spok nő fantáziál erőszakról. De olyanról, amikor a megfelelően jóképű, neki tetsző férfi "erőszakolja".
Szóval ez nemigazi erőszakot jelent a lányok fantáziájában sem.
7/10 anonim válasza:
Azt ismeritek amikor a nyuszikát megerőszakolta a medve?
8/10 anonim válasza:
Nekem is tetszik az ilyesfajta békülős szex. :)
9/10 anonim válasza:
Nőjél már fel! Minden nő ilyeneken fantáziál. Minek ezt megkérdezni? Rohadt felesleges..............
10/10 anonim válasza:
6
Szóval ha jópasi csinálja, az nem erőszak?
Amúgy ebben van valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!