Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az az orgazmus? :D Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az az orgazmus? :D Mit válaszoljak a 11 éves lányomnak?

Figyelt kérdés

Tegnap azzal a kérdéssel jött haza napközis táborból az ötödikes lányom, hogy magyarázzam el neki, mi az az orgazmus. Elég nyitott, liberális szülőnek tartom magamat, de a válasz átgondolásához időt kértem :D

Szerintetek mit mondjak neki? Hogyan magyarázzam el? :)

2017. jún. 22. 14:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%

- Anyuuuuu! Mi az az orgazmus?

- Nem tudom, kislányom, kérdezd meg apádat!

:D

2017. jún. 22. 15:55
 12/30 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem már tudja, csak tesztel. Táborokban gyakran 1-2 évvel idősebbek is vannak, nekik pedig ez már központi téma. 30 éve is az volt...
2017. jún. 22. 15:59
 13/30 A kérdező kommentje:
a szexuális együttlét csúcspontja, kellemesen bizsergő csiklandós érzéskavalkád, ... egész célratörően, egyszerűen és világosan hangzik... Köszönöm, mennek a zöld pacsik :)
2017. jún. 22. 23:07
 14/30 kovpet ***** válasza:
56%

"a szexuális együttlét csúcspontja, kellemesen bizsergő csiklandós érzéskavalkád"

Akkor most gondold át. Ha neked ezt válaszolná valaki erre a kérdésre, akkor azt megértenéd? Kapnál reális képet, hogy miről van szó, vagy csak letudná a válaszoló, hogy jó lesz az így is?

2017. jún. 22. 23:17
 15/30 A kérdező kommentje:
Kovpet: szerintem ez így elég képzetes, de oké, akkor SZERINTED mit kellene mondanom?
2017. jún. 23. 08:31
 16/30 anonim ***** válasza:
13%

Az igazat.

Neked még nem volt orgazmusod? Mondd el neki, mit érzel - bár nehéz körülírni.

Egyébként 11 évesen én már masztiztam :)

2017. jún. 23. 11:50
 17/30 A kérdező kommentje:

<< Neked még nem volt orgazmusod? >>

A lányom fogantatásakor is csak szimuláltam...... O.o

Na jó, akkor TE hogyan, milyen szavakkal írnád le az "igazat"??

2017. jún. 23. 11:59
 18/30 kovpet ***** válasza:
42%

Nincs gyerekem, nem tudom, hogy én hogyan csinálnám, de ez az "érzéskavalkád" szöveg csak bullshit, ez csak arra jó, hogy ne kelljen a dologról beszélni, de mégis mondj valamit. Pont mint a politikában :)

Vagy mondj el neki mindent, teljes felvilágosításként vagy adj neki valami könyvet a témában és mondd mellé, hogy kínos neked ilyesmiről beszélni, de ha van konkrét kérdése, azért inkább neked tegye majd fel és ne a szintén fogalmatlan osztálytársainak...

2017. jún. 23. 13:56
 19/30 A kérdező kommentje:

Kovpet: Mi az, hogy "mondj neki el mindent"? :D

Mégis, mi az a "minden"?

Nekem nem kínos erről beszélnem, csak éppen pont az a bajom, hogy nem tudom, mi menne át érthetően neki is. Ha így nézzük, pont a te "mondj neki el mindent" válaszod a bullshit :D nesze-semmi-fogdmeg-jól :D

2017. jún. 23. 14:12
 20/30 A kérdező kommentje:
Könyvet meg csak olyant adok a kezébe, amit előtte én is olvastam. :-)
2017. jún. 23. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!