Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az az orgazmus? :D Mit válaszoljak a 11 éves lányomnak?
Tegnap azzal a kérdéssel jött haza napközis táborból az ötödikes lányom, hogy magyarázzam el neki, mi az az orgazmus. Elég nyitott, liberális szülőnek tartom magamat, de a válasz átgondolásához időt kértem :D
Szerintetek mit mondjak neki? Hogyan magyarázzam el? :)
- Anyuuuuu! Mi az az orgazmus?
- Nem tudom, kislányom, kérdezd meg apádat!
:D
"a szexuális együttlét csúcspontja, kellemesen bizsergő csiklandós érzéskavalkád"
Akkor most gondold át. Ha neked ezt válaszolná valaki erre a kérdésre, akkor azt megértenéd? Kapnál reális képet, hogy miről van szó, vagy csak letudná a válaszoló, hogy jó lesz az így is?
Az igazat.
Neked még nem volt orgazmusod? Mondd el neki, mit érzel - bár nehéz körülírni.
Egyébként 11 évesen én már masztiztam :)
<< Neked még nem volt orgazmusod? >>
A lányom fogantatásakor is csak szimuláltam...... O.o
Na jó, akkor TE hogyan, milyen szavakkal írnád le az "igazat"??
Nincs gyerekem, nem tudom, hogy én hogyan csinálnám, de ez az "érzéskavalkád" szöveg csak bullshit, ez csak arra jó, hogy ne kelljen a dologról beszélni, de mégis mondj valamit. Pont mint a politikában :)
Vagy mondj el neki mindent, teljes felvilágosításként vagy adj neki valami könyvet a témában és mondd mellé, hogy kínos neked ilyesmiről beszélni, de ha van konkrét kérdése, azért inkább neked tegye majd fel és ne a szintén fogalmatlan osztálytársainak...
Kovpet: Mi az, hogy "mondj neki el mindent"? :D
Mégis, mi az a "minden"?
Nekem nem kínos erről beszélnem, csak éppen pont az a bajom, hogy nem tudom, mi menne át érthetően neki is. Ha így nézzük, pont a te "mondj neki el mindent" válaszod a bullshit :D nesze-semmi-fogdmeg-jól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!