Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom más lánnyal is le akar feküdni akkor szeret még engem?
Nem olvastam végig a válaszokat, valószínű kapom majd a leszavazást is, de mindegy.
Attól még szerethet.
A szexuális vágy és a szerelem, különválasztható dolgok.
Az, hogy az ember úgy alakította, hogy a szex csak a párkapcsolatban elfogadott és erkölcsös, az még nem jelenti azt, hogy ez így is van jól.
Sokan bevonnak harmadik felet, vagy másik párt, vagy swingrbe járnak. Az ok ugyanez. Feldobja az ember szexuális életét, ha becserkészhet mást is.
Ettől még a párod nem lesz kevésbé jó, kevésbé vonzó, kevésbé szexi, kevésbé kielégítő.
"Nekem is olyat kellet volna elvenni aki ezt tolerálja és ha akarja ő is félre mehet.DE a szerelemnek nem lehet parancsolni.És én is ebbe estem bele."
1.Neked senkit nem kellett volna inkább elvenni.Aki nem tudja a farkát kordában tartani, maradjon meg magának.
2.A szerelemnek semmi köze ahhoz, hogy másba is beledugod az asszonyon kívül.Egyszerűen ilyen jellemed van, nem vagy hűséges típus.Ne keverd a szerelemmel.
3.Nem beleestél, hanem szándékosan csináltad.Véletlenül nem dugja az ember más pinába a farkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!