Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a barátom más lánnyal is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom más lánnyal is le akar feküdni akkor szeret még engem?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt szeretjük egymást viszont kér egy kis szünetet, mert mással is le akar még feküdni. Ezt konkrétan így mondta szó szerint.. viszont azt is mondta, hogy szeret és utána vissza jönne hozzám hát a vége az lett h ha másra vágyik akkor menjen de nincs vissza út és a vége az lett, hogy szakítottunk. Tényleg szerethet vagy miért akart mást ?
2017. jún. 22. 08:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Rad rad ferne egy masik - normalis - srac. Hidd el.
2017. jún. 22. 10:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat, valószínű kapom majd a leszavazást is, de mindegy.

Attól még szerethet.

A szexuális vágy és a szerelem, különválasztható dolgok.

Az, hogy az ember úgy alakította, hogy a szex csak a párkapcsolatban elfogadott és erkölcsös, az még nem jelenti azt, hogy ez így is van jól.

Sokan bevonnak harmadik felet, vagy másik párt, vagy swingrbe járnak. Az ok ugyanez. Feldobja az ember szexuális életét, ha becserkészhet mást is.

Ettől még a párod nem lesz kevésbé jó, kevésbé vonzó, kevésbé szexi, kevésbé kielégítő.

2017. jún. 22. 12:00
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 Szerintem ha a srác tényleg szeretné a kérdezőt akkor nem szünetet akart volna rögtön (ami valljuk be egyenlő a szakítással) hanem leült volna vele megbeszélni a lehetőségeiket (harmadik fél, nyitott kapcsolat, swinger, stb)
2017. jún. 22. 13:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szeretni valamennyire akar meg szerethet is, de hogy nem szerelmes beled az fix. Aki kepes addig elmenni, hogy massal lefekudjon, ott a kapcsolat mar halott. En szakitanek es keresnek egy normalis fiut, aki meg is becsul nem csak mondja. 24/F
2017. jún. 22. 18:49
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem is olyat kellet volna elvenni aki ezt tolerálja és ha akarja ő is félre mehet.DE a szerelemnek nem lehet parancsolni.És én is ebbe estem bele."

1.Neked senkit nem kellett volna inkább elvenni.Aki nem tudja a farkát kordában tartani, maradjon meg magának.

2.A szerelemnek semmi köze ahhoz, hogy másba is beledugod az asszonyon kívül.Egyszerűen ilyen jellemed van, nem vagy hűséges típus.Ne keverd a szerelemmel.

3.Nem beleestél, hanem szándékosan csináltad.Véletlenül nem dugja az ember más pinába a farkát.

2017. jún. 23. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!