Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30-as/40-es nők. Mennyi olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as/40-es nők. Mennyi olyan van köztetek az szívesen járna 20-on éves sráccal? Csak mert a legtöbb 20on éves nem elég érett ennek a korosztalynak.

Figyelt kérdés
Mi alapján döntitek el hogy kell-e netek ennyi idős srác, mondjuk 26 éves, de lehet 28 is. Mi alapján döntötök hogy nektek kell és tetszik?
2017. jún. 19. 14:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én 26 vagyok és 33 a feleségem. Elõtte sok 30-40közötti nõvel volt kapcsolatom.
2017. jún. 19. 14:25
 2/19 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert ezek komoly nők, és inkább - sokaságuk - az intelligens lovagias férfiakat szeretik. Nem bújnak ágyba akárkivel... mint a mai 10-zen éves korosztály.
2017. jún. 19. 14:29
 3/19 anonim ***** válasza:
Tudják hohy egy fiatal férfitol jobban megkapjá a testi dolgokat mint egy 10 évvel idõsebb férfitól. Altalábn 40 felé szokott lenni a nõknek a kapuzárási pánik. És fatalabb férfival kezdenek. Sok nõ már eleve fiatalabb pasival jár mert elõre gondolkodnak. Egy 30 éves nõt jobban kielégit egy 20as kanos pasiaki napi 3x 4x orgazmisig repiti vagy 40+os pasi akinek már napi 1x is elég. Konkrétan mi is ugy vagyunk a páromal hogy szabadnapkor napi 3x is csináljuk. És higgyétek el a milf 30as 40as nõk tüzesebbek jobban igénylik mint20 as tinik.
2017. jún. 19. 14:31
 4/19 A kérdező kommentje:

Nem véletlenül vonzódok a 30-as 40-es nőkhőz.

26 vagyok, és nyitott lennék kapcsolatra ilyen korú nővel, nincsenek extra elvárásaim. 1 pár van, figyeljen az alakjára, legyen fiatalos, energikus, legyen romantikus, stb:)

2017. jún. 19. 14:35
 5/19 anonim ***** válasza:
Én is pont 26 vagyok ☺ multinál dolgoztam évekig. Ott hallod rengeteg milf nõt feltudtam volna szedni. 30 as nõket. De már addigra a mostani párommalfeleségemme voltam akkor kezdtem el neki udvarolni. Az a lényeg hohy komoly legyél udvarias, ne legyél olyan hôbortos öltözetū mint a mostani a tinik mert akkor gyereknek néznek. Öltözz fiatalosan mégis elegánsan. Kis borosta nem hátrány. Nelégy vékony de kövér se kicsi felesleg ha van rajtad de zömök izmosabb tesz alkatu vagy az jô. Mindig divatos fiatalos ingekbe jártam azt hordtam az bejött nekik legalább is vissza hallottam. A páromnak is ezek jöttek be amiket epsoroltam itt neked. Ne akard õked rögtön ágyba vinni légy tisztelettudô , de érezzék rajtad hogy magabiztos férfi vagy. Ez tuti bejön nekik.
2017. jún. 19. 14:41
 6/19 A kérdező kommentje:
Sportolok, kondizok, tehát az izommal nincs gond. Divatot követni nem szokásom, ettől függetlenül nem mondom hogy nem kell jól öltözködni.
2017. jún. 19. 14:45
 7/19 A kérdező kommentje:
Másrészt szexel se szokásom sietni. Szeretem a nőt előtte megismerni. Ha van szimpátia, akkor úgy is működik a biológia meg a kémia....
2017. jún. 19. 14:47
 8/19 anonim ***** válasza:
Ez igy van. Viselkedj velük komolyan. Szeretik a milfek ha udvarolnak nekik ha ujra éreztetik velük hogy igazi kivanatos nök mintha tinik lennének. Ajándékot szeretik. Meg vidd el el valahová. De eszedbe se jusson gyors étterembe vinni kajálni. Azzal vérig sérted. Étterembe vidd ahová igenyesen feltud öltözni , tudod õk szeretnek kiöltözni ☺
2017. jún. 19. 14:54
 9/19 anonim válasza:

5-ös (8-as) válaszoló nagyon jól mondja, teljesenképben van.

Kivéve, hogy azért a gyorsétteremmel sem sértesz vérig, és szerintem az ajándékot mindenki szereti kortól és nemtől függetlenül :)

2017. jún. 19. 14:59
 10/19 A kérdező kommentje:
Utálom a gyorskajáldákat:D csupa zsíros szar kaja. És egyszerű. Ellenben a normális éttermi kaja akár a hangulatot is meg tudja bolondítani, a finom ízek pozitív gondolatokat generálnak az emberben:)
2017. jún. 19. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!