Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy egyetemi lány szaktársam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy egyetemi lány szaktársam fent van egy lakásos prosti-hirdetőoldalon. Elmenjek hozzá?

Figyelt kérdés

Ő 22, én 23.

A szakon több mint 50-en vagyunk, de olyan mértékkel ismerjük egymást. Dolgoztunk már néha pár órán egy csoportban, vagy buliztunk már egy (nagy) társaságban. Kb egymás nevére még emlékszünk, köszönünk, meg havi kétszer ha beszélünk.

Az oldalon az arca ki van takarva, de meztelenek mellett felrakott két facebook-ról kivágott fotót és azok (+a megadott magasság, hajszín, alkat, szemszín, stb) alapján biztos ő az.

Nem akarom zsarolni vagy bántani, egyszerűen csak megdugnám egyszer őt, mert jó csaj. Úgy, hogy fizetnék érte rendesen.

Neki lehet ezzel baja? (A telefonban előre nyilván nem mutatkoznék be.)

2017. jún. 19. 14:21
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

20.

Két haverom is van, aki tudom hogy a rosszlányokos képekre szokott masztizni.

De még ha kiderülne, hogy voltam már lakásos prostinál. ÉS AKKOR MI VAN? XDDD

Brühü, megtudná néhány ember a szakomról aki a haverom? Brühü, megtudná a családom? Brühü, megtudnak évtizedes jóbarátaim akikkel hullát is temetnék közösen?

Ez kit érdekel? Lehet neked már olyan fix életed, kapcsolati hálód van hogy egy pletyka tönkre tehet mindent.

De a legtöbb huszonévessel nem ez a helyzet.

2017. jún. 19. 19:42
 22/24 A kérdező kommentje:

10 ember nincs az életemben, aki hiányozna, ha holnaptól soha többé nem beszélnék velük.

Ne értékeld már ennyire túl az emberi kapcsolatokat.

2017. jún. 19. 19:43
 23/24 anonim ***** válasza:

Ha szoktál prostihoz járni, vagy nem megterhelő anyagilag az a tizenpár ezer forint, akkor menj el hozzá, ha meg akarod dugni. Szerintem még örülni is fog neked ha látásból ismer (gondolom normálisan nézel ki és viselkedsz). Gondolj bele, nem egy 60 éves sörhasas tatával kell csinálnia, akinek alig áll fel, hanem egy vele kb. egykorú ismerőssel. Én elmennék a helyedben.

Majd írd meg hogy döntöttél, és ha elmentél, akkor milyen volt.:D

2017. jún. 21. 12:04
 24/24 anonim ***** válasza:
Na megdugtad végül?
febr. 25. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!