Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki még élőben nem látott puncit?
Figyelt kérdés
Kort is írhattok!2017. jún. 18. 16:36
3/13 anonim válasza:
9-10 évesen rendszeresen láttam a szomszed csajet:D csak akkor nem tudtam meg mi az:D tudom nem ez volt a kerdes. Eleg gaz aki nem
Latott:D
5/13 anonim válasza:
én meleg vagyok, csak orvosin anatómia órán láttam :D
fúúúj, undi. Nőgyógyászat gyak szenvedés volt :))
6/13 anonim válasza:
Én még nem láttam,segit nekem valaki? :((((
7/13 anonim válasza:
Nem nézegettem a barátnőmét, szemből adtam rá puszit egyszer, alulról nem szemlélgettem.
30+ /F
9/13 anonim válasza:
6. És most fog biztos jelentkezni egy csinos bevállalós lány, és puncibemutatót tart neked, gondolom! Gyakori rulez!
10/13 anonim válasza:
Ha anyáé nem számít, akkor én még nem láttam.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!