Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti használjátok a b_szni kifejezést párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
A férjem néha szokta mondani, hogy szeret velem b_szni. Engem nem zavar.
Ti használjátok ezt a kifejezést?
2017. jún. 18. 00:53
11/34 anonim válasza:
Igen, használjuk. Felhevült állapotban igen izgató tud lenni, illetve együttlét alatt ezen szó különböző helyzetben használt változatai is. :)
12/34 anonim válasza:
Én nem használom, nem szeretek csúnyán beszélni, párom mondja néha, nem zavar. Főleg ha tényleg keményen csináljuk. Én amúgy szex közben nem vagyok verbális, csak nyöszörögni szoktam.
13/34 anonim válasza:
Mi alapvetően nem használjuk a szexuális együttléteinkre, inkább szeretkezni, szerelmeskedni vagy szexelni szoktunk. De közben szeretjük egy picit mocskosabban kifejezni magunkat, olyankor simán mondok olyanokat, hogy "b@ssz meg keményen" meg ilyesmi :)
14/34 anonim válasza:
Attól függ, hogy a nőt zavarja-e, vagy nem. Nem ragaszkodok a használatához, de nem is zavar amúgy. Volt olyan csajom, aki ódzkodott az ilyen kifejezésektől, de volt olyan is, aki meg a szex hevében gyakran mondogatta, hogy ezaz, basszál szét, meg ilyenek.
16/34 anonim válasza:
Régen alpárinak tartottam, de egy barátom szeretett csúnyán beszélni szex közben, amitől először röhögtem, de aztán felizgatott. Aztán én is rászoktam.
17/34 anonim válasza:
Ha párkapcsolat, akkor számomra csak a szex és a szeretkezés jöhet szóba. A "b.szás" szerintem túl durva kifejezés.
18/34 anonim válasza:
Mondjuk ismertem valakit aki ismert valakit aki ilyen beszédű nővel volt.Szeretné kitörölni a múltjából is.
19/34 anonim válasza:
Nem emlékszem, hogy elhangzott volna ez a szó bármelyik kapcsolatomban is a kettőnk közti intim kapcsolatra vonatkoztatva. Szeretkezni, szerelmeskedni, esetleg szexelni. Ha vadul akartuk, akkor esetleg dugni, de semmiképp sem baszni.
20/34 anonim válasza:
Majd neked is lesz olyan ferfi az eletedben akitől jól fog esni ha ezt mondja. E általában nem a férj szokott lenni, hanem valaki más, titkos, tilos kapcslat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!