Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért furcsálljátok ha egy fiú dilátor-t tesz a péniszébe? 45/F
Figyelt kérdés
Szeretek dilátor-t dugni a péniszembe, és sokszor felmegyek camsex oldalra ezt mutogatni, mert engem izgat. De sokan igen meglepő fejeket vágnak, mi a baj ezzel?2017. jún. 17. 08:44
2/10 Tompadúr válasza:
Ha már itt vagyunk akkor a diládor se tiszta. :/
3/10 anonim válasza:
Mi a baj? Mert hasonló dolog mint a tökön rugdosós videók. Fájdalmas még nézni is.
4/10 anonim válasza:
45 évesen még fiúnak tetszik érezni magát?(Nem az).
5/10 A kérdező kommentje:
Ez a lényeg. Az okosabb utánanéz és véleményt ír. A gyapjas haszonállat rögtön idelök valami ostoba választ/kérdést. Bocs ha nyers vagyok. :)
2017. jún. 17. 09:04
6/10 anonim válasza:
#3-as vagyok, utána néztem mi az a dilátor és mivel már láttam ilyen videót, válaszoltam a kérdésedre, hogy én miért nézek furcsán, ha ilyet látok.
7/10 anonim válasza:
Mi az,hogy miért furcsálják..?
Talán nem ahhoz vannak szokva,hogy a partner feldugdos ezt-azt a húgycsövébe..
Úgy csinálsz ,mintha csak a férfiak 1%-a nem használna dilátort.
Nemhogy szokatlan,de még beteges is.Simán,mindenféle kiegészítő,segédeszköz nélkül nem vagy képes felizgulni?Mi van veled?
9/10 anonim válasza:
Én férfiként, hetero domként használom, ha nyitott rá a partner. Volt olyan sub a kezeim között, akinek orgazmusa lett a használata során.
Tudomásul kell venni: mindenkinek más jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!