Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normalis, ha csak oralisan tudok elelvezni? Es, hogy azt jobban szeretem, mint a szexet? 20N
Engem biztosan zavarna, mert nem tartom normálisnak.
Kábé mintha a férfi nem dugni akarna, hanem csak szopatni.
Majd az okod ffiak megmondják neked a tutit, h nem normális, meg majd ök, meg még nem volt neked jo nagy farok a nunidban stb...
Hát nem, ez teljesen normális, nagyon sok nöt ismerek, akiknek csak csikloval van, ugyhogy teljesen normális, amit irsz.
Szerintem a 12-es hozzászólónál a pont! (az első mondatának kivételével)
Minden fejben dől el! Így az is, hogy el tud-e juttatni valaki Téged vaginális úton is az orgazmushoz.
És nem kell, hogy lelkiismeret furdalásod legyen attól, hogy ez most még csak orálisan megy! Lehet, hogy hozzád több türelem, kitartás, részedről pedig több érzelem, (nem csak szeretet, hanem a fiú iránti szerelem) kell ahhoz, hogy ez megtörténjen!
Kicsit tudatalattis a sztori,ha nyalnak akkor fekszel és nem "kell" csinálnod semmit ettől jobban rálazulsz,ettől szereted jobban mint a szexet. Normális vagy nem én is jobban szeretem ha sz*pnak valszeg ezen okok miatt. (Szerencsére a párom imádja csinálni,tehát nekem jó :P )
Am ő is többször és hangosabban és jobban élvez el az orális szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!