Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha szeretem, ha lány nyaldossa a popim? F
Nem vagyok meleg, de ettől totál KO leszek. Nem egy lány csinálta már.
Vagy alapjáraton a lányoknak mi a véleménye erről? Ti csinálnátok ha olyan a helyzet?
Nem gaz. Kinek mi esik jol
En segedeszkozokkel szerzek analis oromoket a paromnak, de pl soha nem nyalnam meg neki ott
22L
Homofóboknak:
Ha egy szexi csaj kényezteti az ánuszomat, ami idegvégződésekben mindenkinek jól ellátott terület, erogén zóna, abban valahogy semmi meleg nincs.
A prosztata meg csak a végbélen keresztül elérhető, é elég heves szexuális ingerek keltésére alkalmas. Csak az gondol ilyenkor melegekre, meg más férfiakra aki annyira szűk látókörű, hogy egyből csak erre tud gondolni (érdekes, én nem, talán lehet hogy az ilyen látens meleg?), vagy egyszerűen csak veszekedni akar, hogy utána jókedvűen b*.izhasson és fröcsögjön.
Tessék felfogni, hogy az ánusz egy izgatható erogén zóna, és a szexualitástól teljesen független. Heteroknál is pont ugyanúgy működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!