Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszakolás után egy lány megkedvelheti a durva szexet?
Tudom hogy csúnyán hangzik de a tegnap a barátnőmmel beszélgetés közben szó jött az exekről...és elmondta hogy 2-3 éve volt egy barátja aki részegen megütötte...és hogy utána felhurcolta és "csúnya dolgokat" tett vele...harmadik rákérdezésre azt felelte hogy igen, megerőszakolta...kérdeztem hogy nem tehetett-e valamit hogy megállitsa, azt mondta nem mert félt...mi 3 hónapja (kb) vagyunk együtt de még nem feküdtünk le egymással..mindez az idő alatt sokszor mondta hogy nagyon kiván, és alig várja hogy dugjunk. Hozzáfűzöm hogy sokat emliti azt hogy durván szereti a szexet, hogy alig várja hogy hajhúzásokkal meg fojtogatással, meg ilyen extrémebb dolgokat szeret...ez a tegnapig nagyon izgalmasnak tűnt de most már nem tudom mire várjak
Nos, nem akarom hogy csúnyának tűnjön amit mondok, de nagyon nagy zavarban vagyok. Nem tudtam hogy reagáljak, csak bámultam magam elé...tőle ezt nem kérdeztem meg amit most irok. Egy lány nem szokott traumákkal maradni egy ilyen eset után, vagy kerülni a fiúkat, félni tőlük? Nekem egy kicsit érdekesnek tűnik mert ő azután még lefeküdött fiúkkal...legalábbis ő ezt mondja...s ami a leginkább zavarba hoz, az hogy akkor amikor ez megtörtént, még szűz volt.
Ő azt mondja hogy nem mondta el senkinek mert nem akart nagy problémát csinálni ebből, és nem akar többet beszéélni róla mert el akarja felejteni...de mégis azt megkérdeztem hogy biztos erőszak volta vagy azért mégis engedte mert állitólag együtt voltak? Erre megharagudott, és megkérte hogy ne beszéljünk többé erről, felejtsük el...lehet nem volt a legjobb ötlet ezt kérdezni tőle, de nagyon furcsállom ezt az egészet. Nekem is nagyon rosszul esett amit hallottam, mert ismerjük egymást kiskorunk óta(tudtam hogy egy pár éve belekeveredett egy-mondjuk úgy- rossz társaságba), de erre nem vártam volna...most köztünk elég nagy feszültség van, csak nagyon hidegen beszélünk egymáshoz. Az éjjel majdnem egyáltalán nem aludtam emiatt, mert csak elkápzeltem hogy milyen rossz élményen mehetett keresztül de aztán csalódottan is éreztem magam mert jobban választhatta ki magának azt a társaságot, és ha mégis erőszak volt, akkor miért tett/tesz úgy mintha nem történt volna semmi különös...
Szerintetek valóban erőszak volt vagy csak egyből durva szexxel vesztette el szűzességét és ez megtetszett neki és ezt a durvább érzést keresi mert szerinte ez a normális?
Nagyon xarul vagyok emiatt, kedvtelen voltam egész nap a munkában, csak ezen gondolkodtam. Ezenkivül nagyon jól egyezünk, és tűnt hogy találunk, szeressük egymást...
Tudnák neki valahogy segiteni igy utólag? Beszélni szeretnék de ő nem akar többet hallani erről.
És nekem is nagyon nehéz feldolgozni ezt az egészet. Hogyan tudnám valahogy én is "elfelejteni"?
Leginkább úgy segíthetnél, hogy nem feszegeted ezt a témát nála. Még akkor sem ha érdekel a dolog. Meg az ő lélektana, és, hogy hogyan tette túl magát ezen, vagy miért így áll ehhez a kérdéshez.
Most veled van, veled akar boldog lenni, nyilván 3 hónapig ha nem feküdt le veled akkor azért bizalomra van szüksége, hogy élvezni tudja veled a szexet.
Tényleg légy rá tekintettel, és ne faggasd erről.
a másik kérdésre meg csak annyit, hogy habár nekem nincs személyes tapasztalatom, de egy erőszakos cselekményt mindenki máshogyan él át, és máshogyan dolgoz fel.. konkrétan van aki fel sem tudj dolgozni, mások saját magukat okolják egy életen át.. szóval, ahogy ember, amennyi eset, annyi fele reakció.
#1 börtönben lenne a helyed, ott szépen felvilágosítanának a nemi erőszakról élvezetességéről.
Amúgy erről a pár lehetséges végkimenetelről tudok nemi erőszak esetén:
1, a lány túlteszi magát a dolgon idővel, és képes normális életet élni
2, nem tud tovább lépni, vagy csak nagyon nehezen, és örökre bizalmatlan marad a férfiakkal szemben
3, "megkedveli" az erőszakos szexet, ami igazából nincs köze a kedveléshez, hanem csak nem bírja rendesen feldolgozni a történteket. Nehezíti ennek a felismerését, hogy a bdsm, és nemi erőszak "roleplayek" gyakorlatilag az öncsonkítás egyik társadalmilag teljesen elfogadott módjai.
4, szintén nem tud rendesen megbirkózni a történtekkel, de ahelyett, hogy magát tenné ki újra meg újra a bántalmazásnak, próbál más nőket a nemi erőszak veszélyébe sodorni.
Ezek közül csak az 1. a normális, a barátnőd reakciója viszont nem az. Őszintén szólva nincs meg rá a tudásom (és ezen az oldalon senkinek sincs) hogy megfelelő tanácsot adjak, de javasold neki, hogy menjen el szakemberhez, mert ha nem tudja rendesen feldolgozni a dogot, abból a későbbiekben még egyéb bajai is lehetnek. Ha tényleg közel álltok egymáshoz, akkor nem sértődik meg rajta, hanem ha mást nem is, de megfontolja, hogy hallgat rád.
Nem volt az erőszak, csak ezzel próbálja leplezni hogy mekkora ótvar k. volt. Te meg ilyennel jársz... Pf
Megerőszakolni meg azt lehet aki hagyja! Gondold végig józan ésszel! Normális ember nem keveredik ilyen szitunak még a közelébe sem!
Ez a csaj csak átb......sz téged, nagyon csúnyán.
#8 ha a lányod megtámadná 4 migráns és addig erőszakolnák amíg van mit, akkor is bemennél a kórházba a félholtra vert gyerekdhez és közölnéd hogy "édes lányom te egy ótvar k. vagy, csak azért tették mert te engedted nekik, simán le tudtál volna nyomni 4 nálad nagyobb férfit de te akartad ezt"? Na hagyjál már.
Amúgy ez kicsit olyan mint a stockholm-szindróma, az agyad eldönti hogy ahhoz hogy tüléld jobb ha megszereted a helyzetet és kooperálsz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!