Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszakolás után egy lány megkedvelheti a durva szexet?
Tudom hogy csúnyán hangzik de a tegnap a barátnőmmel beszélgetés közben szó jött az exekről...és elmondta hogy 2-3 éve volt egy barátja aki részegen megütötte...és hogy utána felhurcolta és "csúnya dolgokat" tett vele...harmadik rákérdezésre azt felelte hogy igen, megerőszakolta...kérdeztem hogy nem tehetett-e valamit hogy megállitsa, azt mondta nem mert félt...mi 3 hónapja (kb) vagyunk együtt de még nem feküdtünk le egymással..mindez az idő alatt sokszor mondta hogy nagyon kiván, és alig várja hogy dugjunk. Hozzáfűzöm hogy sokat emliti azt hogy durván szereti a szexet, hogy alig várja hogy hajhúzásokkal meg fojtogatással, meg ilyen extrémebb dolgokat szeret...ez a tegnapig nagyon izgalmasnak tűnt de most már nem tudom mire várjak
Nos, nem akarom hogy csúnyának tűnjön amit mondok, de nagyon nagy zavarban vagyok. Nem tudtam hogy reagáljak, csak bámultam magam elé...tőle ezt nem kérdeztem meg amit most irok. Egy lány nem szokott traumákkal maradni egy ilyen eset után, vagy kerülni a fiúkat, félni tőlük? Nekem egy kicsit érdekesnek tűnik mert ő azután még lefeküdött fiúkkal...legalábbis ő ezt mondja...s ami a leginkább zavarba hoz, az hogy akkor amikor ez megtörtént, még szűz volt.
Ő azt mondja hogy nem mondta el senkinek mert nem akart nagy problémát csinálni ebből, és nem akar többet beszéélni róla mert el akarja felejteni...de mégis azt megkérdeztem hogy biztos erőszak volta vagy azért mégis engedte mert állitólag együtt voltak? Erre megharagudott, és megkérte hogy ne beszéljünk többé erről, felejtsük el...lehet nem volt a legjobb ötlet ezt kérdezni tőle, de nagyon furcsállom ezt az egészet. Nekem is nagyon rosszul esett amit hallottam, mert ismerjük egymást kiskorunk óta(tudtam hogy egy pár éve belekeveredett egy-mondjuk úgy- rossz társaságba), de erre nem vártam volna...most köztünk elég nagy feszültség van, csak nagyon hidegen beszélünk egymáshoz. Az éjjel majdnem egyáltalán nem aludtam emiatt, mert csak elkápzeltem hogy milyen rossz élményen mehetett keresztül de aztán csalódottan is éreztem magam mert jobban választhatta ki magának azt a társaságot, és ha mégis erőszak volt, akkor miért tett/tesz úgy mintha nem történt volna semmi különös...
Szerintetek valóban erőszak volt vagy csak egyből durva szexxel vesztette el szűzességét és ez megtetszett neki és ezt a durvább érzést keresi mert szerinte ez a normális?
Nagyon xarul vagyok emiatt, kedvtelen voltam egész nap a munkában, csak ezen gondolkodtam. Ezenkivül nagyon jól egyezünk, és tűnt hogy találunk, szeressük egymást...
Tudnák neki valahogy segiteni igy utólag? Beszélni szeretnék de ő nem akar többet hallani erről.
És nekem is nagyon nehéz feldolgozni ezt az egészet. Hogyan tudnám valahogy én is "elfelejteni"?
Valószínűleg azért kötött ki ilyen agresszív pöts mellett elsőre, mert eleve ilyen a beállítottsága, hogy szereti a domináns pasikat, aki elveszi, amit akar, ő pedig izgatónak tartja, ha alárendelt helyzetben van. Ettől még párkapcsolati szinten baklövés volt összejönnie vele, és érhette trauma a nemi erőszak miatt.
Cseréld fel fejben az okot és az okozatot. Ennyi.
9#es stolholmjával egyet értek.
Volt barátnőm, aki hasonlón ment keresztül.
Sajnos bármennyire is kűzdött az erőszak ellen, nem tudta megakadályozni, és a teste az ő akarata ellenére élvezettel reagált... Ezt sose tudta elfogadni. És attól kezdve igényelte a durva szexet. Egyrészt mert élvezte, másrészt, hogy büntettesse magát....
Stockholm szindróma lehet, vagy esetleg így próbálja feldolgozni, hogy erőszakos volt vele az exe. Azzal menti a saját lelkét, hogy most jó dolognak állítaná be azt, amit először negatívan élt meg.
Igen, a feldolgozás mindenkinél más.
1. Az erőszak tud okozni durva lelki sérüléseket. De ezek traumák. Ettől minden hozzáköthetőtől félni fog. Nem fogja kívánni.
2. Sok nő szereti a hajhúzós szexet. Ez tök átlagos.
3. nem azon sértődött meg amit mondtál neki hanem mert ő megbízott benned amikor elmondta te pedig nem hittél neki, így szinte te is egyedül hagytad a sérelmével. Te is csak olyan lettél mint a többi akire nem számíthatott.
Megkérdőjelezni az ilyesmit szinte már az áldozathibáztatással egyenértékű a lány szemszögéből.
Lehet h ő fel tudta dolgozni a trauma egy részét emiatt kisebb kihatással van a férfiakhoz való viszonyára.
Mindenképp beszélnetek kell sűrű bocsánatkérés mellett és biztosítanod kell arról h mindenben mellette állsz.
Ha tudtok őszintén és megnyílva beszélni akkor szerintem meg lehet oldani.
34F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!