Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek hány cm-es számit kis pénisznek?
Figyelt kérdés
2017. jún. 16. 17:20
12/27 anonim válasza:
Annyira látszik, hogy melyik választ írták férfiak :DD
13/27 anonim válasza:
Miért, a nőknek nem lehet különböző preferenciája?
14/27 anonim válasza:
De lehet, csak a 32-44-50 százalékos valakik mindig beleírnak ilyen kérdésekbe, mit ad isten nagy méretet. Nyilván azért ilyen rossz a százalékuk, mert máshova is írják a sírásukat, hogy minden nő szemétláda. Lehet sokaknak nem számít a %, de nagyon le lehet szűrni a valóságot, meg a kamut.
16/27 anonim válasza:
Nő vagyok, és az én őszinte válaszomat is lepontozták valami 35%-ra... :-)
18/27 anonim válasza:
Jó, de neked magas a főszázalékod, ebből látszik, hogy nem trollkodsz. Én véleményt nem pontozok le, csak azt, amin látom, hogy kamu, és azért van, hogy generálja a feszültséget.
19/27 anonim válasza:
A kis farkinca = hulladék. A kicsi 12-13cm- Főleg ha virsli vékonyságú 3-3,5cm.. A gumi is lecsúszik az ilyenről.. Én nem nő vagyok, csak helyettük mondom el a valós véleményüket, amit a kisfarkúakról gondolnak.. Nemhiába csalják agyon az ilyeneket, meg az alacsony "férfiakat" is.. hisz semmi maszkulin tulajdonság sincs a kicsiben és az alacsonyban...
20/27 anonim válasza:
#19 valakinek komplexusai vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!