Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 éves fiúk hány százaléka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves fiúk hány százaléka szűz még szerintetek kb?

Figyelt kérdés

Én még szűz vagyok sajnos.:(

És még egy kérdés: Ti miből látjátok/gondoljátok, hogy egy fiú szűz még? Ezt lehet látni valakin, pl öltözködés, viselkedés, stb alapján...

2017. jún. 16. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk 40% a maximum szerintem, akik 20 évesen nem voltak senkivel.

Lehet látni, igen! Ők félénkebbek nők közelében! A szűz fiúk nem úgy közelítenek egy nőhöz, mint akik már nem szüzek! Például távolságtartóbbak, meg az érintésik is másak.

2017. jún. 16. 16:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok még . De nyáron már szeretném végre elveszteni .
2017. jún. 16. 17:07
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nem lehet látni, ahogy a nőknél sem. Maximum ha látsz egy ritka ronda fiút, akkor belőheted kb. az esélyét :D

De még ott is pofára esés lehet a vége, volt aki benyögte, hogy 13 évesen elvesztette, és azt néztük ki belőle, hogy még nő kezét nem fogta meg 23 évesen. Nem hazudott, alátámasztotta a sztorit.

Szóval max esélyeket latolgathatsz. Szép nőknél is van, hogy 18-20 évesen szüzek, ez megint ilyen beskatulyázás a férfiak irányába, hogy a nyomik, csúnyák, félénkek szüzek. Persze a csaj tök menő, van tartása ha szűz. Közben sokszor a lányoknál is a rondák a legnagyobb ribik.

Félénkséget meg semmiképp nem mondanám, mert akkor a férfiak 70%-a szűz lenne. Talán egy kicsit megnő az önbizalma az illetőnek, de nem lesz másik személyisége...

Öltözködés: szüzesség előtt és után is ugyan olyan a stílusa egy embernek, nem??

2017. jún. 16. 17:10
 4/6 anonim ***** válasza:
18 vagyok és szűz, de maga a szüzesség elvesztése nem vonz annyira engem, persze maga a szex az érdekel meg minden, de nem létfontosságú.
2017. jún. 16. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Én mindig félénk voltam, 20 évesen veszítettem el, úgy hogy leszerveztem magamnak egy társkeresőn külön erre a célra egy hölgyet. - bele untam a napi egymás utáni többszöri "Kéjzi-be" -

Sose fogom elfelejteni, egy kis petting után fel akarta nekem tenni a gumit, és ahogy a hegyéhez ért azonnal megtöltöttem. Kétségbe esett szemekkel nézett hogy akkor ennyi? De ha az ember hozzá van szokva hogy egymás után többet lőjön akkor kér egy másik gumit és egy hatalmasat szexeltünk utána.

Eltelt 9 év 4 éve van kapcsolatom akivel havonta 2-3-szor tudok egy két napra találkozni és csak most van hogy nem vagyok annyira félénk.

És hány százaléka? szerintem 50 fölötti. Úgy gondolom nagyon sok festi magát

2017. jún. 16. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:

%-ot nem tudok mondani de arra tippelnék h több 10 ezer ilyen ember lehet.

Am én pl aszex vagyok és leszámítva 1 esetet soha senki nem kérdezte meg h "TE még szűz vagy ?"

Az emberekben van egy olyan automatizmus h ha valaki minimum átlagos a kutyának nem jut eszébe.

Ha meg jó magyar szokás szerint előjönne a téma csak ennyit kell mondani h bocs, de a magánéletem nem tartozik rád.

Ennyi. Ha csak nem akarsz DE MIÉRT ? Fluimucil reklám-ot hallgatni. Hidd el nem az lesz belőle h segítenek rajtad. Csak a nyüzsitő jajveszékelést hallod majd.

Inkább kerüld el az ilyen helyzeteket.

2017. jún. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!