Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalljam, majd a pasinak?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki lesz egy szexkapcsolatom. Én szedek fogamzásgátlót,de nem szereném neki elmondani,mert akkor tuti nem húzna gumit. Én félek tőle ,hogy összeszedek valamit,mert sok alkalmija volt a pasinak. Valljam be neki?2017. jún. 16. 10:53
11/20 A kérdező kommentje:
10 azt tudom.
2017. jún. 16. 11:14
12/20 anonim válasza:
10-es ezt kifejted? Én nem értek ehhez
13/20 A kérdező kommentje:
És én vigyem a gumit vagy nála kell lennie? Nem gáz azt mondani,hogy húzza fel?!
2017. jún. 16. 11:15
14/20 anonim válasza:
Legyen nálad is. És mond neki h Nesze húzd fel mert ha nem akkor nem lesz kamatyka
15/20 anonim válasza:
#12: Melyik részét? A HPV-t? A HPV vírus a hámszövetben él, ezért el lehet kapni a bőrfelületek összedörzsőlődése által is, meg orális szexel is (bármelyik félnek). Bár nem értem a HPV parát egyébként. Az emberek 80%-a átesik rajta egyszer legalább, sokszor úgy, hogy nem is tud róla. Egyes felmérések szerint a huszonéves lányok 90% fertőzött.
16/20 A kérdező kommentje:
12-es nézz utána a neten,!!
2017. jún. 16. 11:54
17/20 anonim válasza:
Ha velem szexelnel tuti nem kapnal el semmit (nem voltak alkalmiaim), es meg gumit is huznek. Fontold meg.
18/20 A kérdező kommentje:
Szánalom vagy 17'
No megjött a szűzfiúcska is...
2017. jún. 16. 12:17
19/20 anonim válasza:
#17: Mondjuk az ilyen betegségek jó részét el lehet kapni nyilvános/közös wc-n, zuhanyzóban, stb. ... Szóval nem csak szánalmas, de buta is :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!