Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarta elhinni a férfi, hogy szexelni akarok vele?
Figyelt kérdés
Ő rákérdezett,hogy akarok e vele szexelni,én mondtam,hogy igen. És vagy 10-szer visszakérdezett,hogy most komolyan. Miért nem hitte el?2017. jún. 15. 20:32
11/12 anonim válasza:
Mert amiert nem kell tenni az egy igazi ferfinak nem igazan kell.
Te egy konnyu numera lennel, s utana levakarni se tudna. Az meg macera. Az ilyet nem probaljuk fel.
12/12 anonim válasza:
Hát én párszor már mekérdeztem ezt lányoktól, soha többé nem hallottam róluk ezután. Lehet rossz hangsúllyal mondtam. De a kérdésedet olvasva nem adom fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!