Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért csináljátok ezt?
Tudom, hogy manapság divat, hogy sok hetero lánybarátnő csókolózik egymással buliban, a legtöbbször arra hivatkozva, hogy ez a pasikat izgatja, meg hát sok alkohol mellett feloldódnak a gátlások, és hát "miért ne"... na de mégis, én heteroként el sem tudom képzelni, hogy akár egy szájrapuszit adjak egy lánynak, nemhogy smároljak vele!! szerintem ez gusztustalan, és voltam már nagyon részeg, mégis, eszembe se jutott, pedig elég sok lány is vett körül. ti hogy nem undorodtok ettől, vagy ennyire motivál, hogy a fiúkat izgatjátok?? mert azt más, kulturáltabb, számotokra is élvezetes módon is lehet..vagy ti ezt élvezitek? mert nekem alap, hogy mivel csak a pasikhoz vonzódok, csak a pasikkal élvezek minden szexszel kapcsolatos dolgokat, és egy nyelves csók azért már bőven nem fér bele a baráti simogatás, kézfogás, stb kategóriába.
18/L
Ezen már én is gondolkodtam! :)
Én arra jutottam, hogy sokan csak azért csinálják, mert menőzni akarnak. De ezt csak azok vállalják be, akikben van egyfajta hajlam is.
Szóval ezeka lányok vagy leszbikusak vagy bik. Van, aki vállalja, van aki tagadja.
Én a kérdezővel értek egyet. Nem volnék én sem vevő rá és nem is tudnék annyit inni, hogy ilyesmit csináljak.
Szerintem ez egyszerűen abból fakad, hogy a lányok közt szorosabb kötelék van és intimitás mint a fiúk közt.
Mert hát a lányok simán mennek kézen meg egymást átkarolva az utcán anélkül, hogy lenne köztük valami a fiúk ugyanezt csak részegen teszik meg, hogy el ne boruljanak mint egy krumpliszsák....
Szóval szerintem egyszerűen ebben a kontextusban kell vizsgálni a dolgot, mivel a nők között az érintés és a közelség elfogadottabb így minden bizonnyal ez sem számít annyira kirívó dolognak vagy idegennek mert a kapcsolatuk sokkal mélyebb ilyen téren mint a fiúké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!