Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért csináljátok ezt?
Tudom, hogy manapság divat, hogy sok hetero lánybarátnő csókolózik egymással buliban, a legtöbbször arra hivatkozva, hogy ez a pasikat izgatja, meg hát sok alkohol mellett feloldódnak a gátlások, és hát "miért ne"... na de mégis, én heteroként el sem tudom képzelni, hogy akár egy szájrapuszit adjak egy lánynak, nemhogy smároljak vele!! szerintem ez gusztustalan, és voltam már nagyon részeg, mégis, eszembe se jutott, pedig elég sok lány is vett körül. ti hogy nem undorodtok ettől, vagy ennyire motivál, hogy a fiúkat izgatjátok?? mert azt más, kulturáltabb, számotokra is élvezetes módon is lehet..vagy ti ezt élvezitek? mert nekem alap, hogy mivel csak a pasikhoz vonzódok, csak a pasikkal élvezek minden szexszel kapcsolatos dolgokat, és egy nyelves csók azért már bőven nem fér bele a baráti simogatás, kézfogás, stb kategóriába.
18/L
Akik ezt teszik nem heterók. az csak a mese része :)
Heteró vagyok !!
Nincs az az ital mennyiség,hogy egy nő közeledését elfogadjam .)
1,Ez nem újdonság.
Régen a lányok konkrétan egymáson gyakorolták,hogy hogyan kell csókolózni,és ez még rendszerváltás előtt volt..
2,A lányok többsége biszexuális,így nyilván ez nem probléma számukra...
3,Más szexuális tevékenységét teljesen felesleges a sajátodhoz hasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!