Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan kényszer franciáról ami átfordul hánytatásba?
Figyelt kérdés
Persze mind2 fél beleegyezésével...2017. jún. 13. 17:41
1/9 anonim válasza:
ha annyira van azt már nem is birnám élvezni,azon lennék,hogy végre mikor van már vége
2/9 anonim válasza:
Micsoda férfi! Tud uralkodni a peniszevel
3/9 anonim válasza:
Én férfiként eleve kiábrándítónak tartom, ha egy kicsit is öklendezik a csaj. Akkor inkább hagyjuk a mélytorok, nekem nem olyan fontos, hogy így megalázkodjon a csaj.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Félreértés ne essék ez nekem se olyan fontos szempont, de ha a csaj élvezi az alárendelt szerepet, s vele együtt ezt a dolgot is az egy nagyon nagy + nekem. És csak az érdekelne, hogy menmyire ritkák az ilyen csajok, mert szerintem nincsenek túl sokan (amivel nincsen semmi gond).
2017. jún. 13. 18:14
5/9 anonim válasza:
Egyszer volt egy csajom aki kerte hogy oklendezzen, s mindenkepp toljam tovig erovel, foleg amikor a veget jarom.
Torkaba is elveztem tobbszor. De bevallom nekem nem volt nagyobb elmeny mint egy erzeki szajbaelvezes, de a csaj viszont elelvezett tole. Szerette es nagyon halas volt.
40f
6/9 anonim válasza:
Nekem johet a kuki melyre :) persze azert lehanyni nem szeretnem
7/9 anonim válasza:
Öklendezéssel semmi gond, de hányás fujjjj gusztustalan,és kiábrándító.
9/9 anonim válasza:
A melytorok az miota alarendelt? En szeretem csinalni de nem tunt fel hogy ezzel barkinek is alarendelnem magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!