Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kövér lányok! Hogyan érdemes alkalmi kapcsolatot keresni a pasikkal?
Sajnos eléggé kövér csaj vagyok. Nem, nem kérek oltást emiatt. Mivel tudom hogy normális kapcsolatra esélyem sincs így alkalmi kapcsolattal probálkoznék.
Tudnátok ehhez tanácsot adni? Van valaki hasonló cipőbe?
Köszönöm a válaszokat :))
Szia! Legyél rámenős, kezdeményezz. Ha látod, hogy szemezik veled egy pasi menj oda.
Egyébként nem igaz, hogy csak alkalmi kapcsolatod lehetne, nagyon sok férfinek a duci lanyok tetszenek. Személy szerint nekem az igazán extra duci lányok tetszenek, a volt barátnőim is nagyon molettek cokrak, de sajnos most nincs. Lehet érdeklődni, hogy milyen magas vagy és hány kiló?
Nem szabad lebecsülni magad !
Sok pasinak ez jó be.
Fogadd el magad vagy változtass !
A lényeg merj magabiztos lenni .
Ha ezt látják rajtad akkor vonzóvá válsz mások szemében is !
Szia:)
Nem friss kérdés, meg írták már sokan, de ha aktuális még, nekem is írhatsz. (Nem feltétlenül csak) alkalmi kapcsolatra keresek pont egy ilyen lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!