Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Mit gondoltok erről? Lent a többi
Olyan lány nő véleményét várnám aki szexuálisan elhanyagolt.
Mit tesztek általában ha vagytok az élményre?
.1. Magad oldod meg?
.2.Keresel/tél másodiknak szeretőt?
Írd oda légyszíves a korod.
Fura akkor ha jól értem 2 részre osztozik a lanysereg 😉
1. Aki tesz és szerez magának aki megoldja a vágyat meg ha ezzel.még is csalja
2. Még nem csalja.meg megoldja saját maga.
Ha nem jól vonta.le a dolgot írjátok.
Más válaszra is vártam.
Igaz az nem.derült ki pl.hogy akinek van szeretője az pl.hogy oldja meg a.lebukást?
Illetve. A fix pasinak kívül a másik két szerető tud egymásról?
Vagy a 3 on szeretőt kell.titkolni? Az nem.lehet egyszerűen leszervezni? Jo logisztikus lehetsz☺
szerintem lehet attol szeretni valakit, mert megcsaljuk.
mert maga a szemely irto cuki, de a szex nem mukodik. ugyanez van nalam is, kb konyorog, h legyek a baratnoje, de nincs szexualis eletunk !
szeretem, de nem lehetek a bnoje. nem csalom meg, mert nem vagyunk egyutt ! sokat logunk egyutt, csinalunk ezt azt, de kb en kielegitem magam mellette az agyban !
Viszont, ha ugy adodna, akkor lefekudnek mas ferfiakkal ...
Ugyanugy neki is szabad mas lanyokkal, ha akar.
Amúgy lehet abban valami.
Igen hogy szeretsz valakit de kevés a szexben.
Sajnos én is avval szenvedek.
Párom mondta hogy tudja nekem nagy neki kicsi az étvágya. És elfogadja.
Megoldom magamnak.
Lett volna lehetőségem is megcsalni, nagyon is foglalkoztatott a gondolat, de mégsem tettem meg. 28n
Mi volt ami vissza tartottt?
Én nem vagyok egy nimfoman ember, vagy a heti 1..2 alkalom az?
A lelkiismeretem ami visszatartott. Meg az hogy próbáljuk megoldani az ilyen gondokat, de úgy veszem észre nem hajlik a változásra. Lehet egy idő után megunom a várakozást vagy lesz egy olyan pasi, aki annyira felkelti a figyelmem, hogy megtegyem.
Utolsó előtti voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!