Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves szűz lányként ne is álmodjak róla, hogy hasonló korú szűz fiúval veszíthetem el, ugye?
s mi bajod azzal, hogy nem szűzzel veszítsd el? nem mindegy?
amúgy én is szerettem volna szűzzel az elsőt, nem úgy lett, csak majdnem. úgy majdnem, hogy a lány még alig tapasztalt volt. 16 volt a lány, 14 éves kora óta szexelt, mégsem jött bele. még 16 évesen is félénk volt. nem is volt jó, mégcsak el sem élveztem, nemhogy 2 perc alatt, de egyáltalán nem. egy totál szűzzel tán még ilyen se lett volna.
Én nem vagyok szűz de normálisnak tartom magam és meg tudnálak tanítani sokmindenben. :) Szívesen megismernélek, de persze tudom hogy sokan írják ugyanezt.. :/
20F
Na ez a szánalmas. Az értékrendedet feladva dobod el a nőiességedet. (És itt nem arról van szó hogy lefekszel valakivel. Hanem hogy az értékrendet önnmagadat dobod el.)
Írod hogy mert már többen ilyen korban már több partnerrel voltak,párkapcsolatban,meg szexeltek is. Igen? Ha a többiek a kútba ugranak utánuk ugrasz? 22 éves szűz férfi vagyok még,mégsem picsogok (Mint az oldal 80%-a mellesleg..).És veled tuti nem akarnám elveszteni,mert szégyelném utána magam,és mert nekem taszító ha már egy lány/nő ennyire eldobja az értékrendjét. Na és itt meg is válaszoltam hogy miért nem akarnak a TE általad kiszemelt fiúk/férfiak semmit sem tőled! Az meg természetes hogy a lúzerek itt is rád írogatnak meg élőben is ők keresnek fel,mert mindegy nekik csak pi na legyen. Egyébként nem hagyhatnánk már ezt a szűz kérdést? Már kezd nagyon unalmas lenni,hogy mindenki emiatt picsog,és egy normális kérdés sincsen. Szűz vagy? Kit érdekel? Ennyi.
Hát, szerintem inkább ne álmodozz róla.
Tudod, az csak a romantikus ábrándokban csodálatos egy valami, ha mindketten egyszerre... a valóságban viszont elsőre mindenki hótt béna a szexhez és összevissza szerencsétlenkedik. :)
Vannak tőled idősebbek is.De sok baj van velük többféle szempontból is.Vagy esztétikailag nem érik el az átlagosnak mondható szintet,esetleg túlsúllyal küzdenek.Vagy túl irreális elvárásokat támasztanak a másik fél felé,illetve egyéb lelki,pszichológiai problémák is felmerülhetnek.Egyébként pedig van tapasztalatom szűz vagy kevésbé tapasztalt lányok bevezetésébe a szexualitás világába.Viszont sok időbe telik náluk mire egyáltalán megbíznak a másikban és ráveszik magukat bármire is épp ezért sok türelem is szükséges hozzájuk.
Mindazonáltal a szüzesség csak egy állapot,nem kell túlmisztifikálni lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!