Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy ilyen férfit megkaphatok. Szerintetek?
Ő egy tipikus nőfaló férfi,: te nem hiszed, hogy megkaphatod, neki nem volt kétsége, hogy megkap majd.
A megtartásról viszont gyanítom mindketten mást gondoltok.
Azért nem tudod elhinni mert nőből vagy, és a nők undorodnak a testüktől, meg utálják magukat és egymást is.
Nem tudjátok hogy egy férfi hogy gondolkodik...
1.Mert nincs önbizalmad.
2.Ha átment rajtad, maj húz egy képzeletbeli strigulát a dicsőségfalára. Kell ez neked?
Nőkent irom ezt,de el kell szomoritsalak.
Engem szinte csak ilyen palik talaltak meg mire jott az igazi. Tul szep hogy igaz legyen kategoria. Es csak azt akartak. Lenyegtelen mennyire vagy jo no,aki nofalo az az is marad. En azok koze a nok koze sorolom magam akik tenyleg jo nok,tehat egeszseges onbizalmam van,persze vannak nalam szebbek is,de en ugy ereztem akkor is,hogy csak arra kellenek nekik.
Ezt dontsd el te,hogy er e neked egy lepedogyurest felfoghatod ugy is h te hasznalod ki,de ha lelkis vagy inkabb ne probalkozz ,mert tuti belezugsz.
22/N
NŐFALO PASI??!!!
Mi olyan meglepő???!!!!
Az kell neki a mi a lábad közt van és nem te, hogy te milyen buta szőke vagy. :(
Ne aggódj nem vagy egyedül....
Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!