Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy a szexet a baratommal nem elvezem annyira?
Nekem o volt az elso es en sokkal jobbra szamitottam,de semmi ahhoz kepest,amit vartam es ez 1 eve mar,hogy igy megy. Nagyon szeretem,de a tobbszori szex is ugyanugy faj,mint a legelso. Velem lehet a baj?
Koszi a valaszokat :)
ezer oka lehet, főleg azért, mert első tapasztalatod, emiatt még besaccolni sem tudod, hogy a pasid jó e az ágyban, vagyis rajta vagy rajtad múlik.
A legjobb lenne, ha tudnánk, hogy pontosan hogyan is telik egy szexuális aktus nálatok, és miket csinál a párod és te hogyan reagálsz mindenre.
Kiderülhet, hogy egy nagyon átlagon alul teljesítő a srác (most nem csak méret és időre nézve, hanem romantika és szexuális begerjesztést értve), de az is meglehet, hogy te még nem hangolódtál rá a szexre, nem találtad meg azt, ami felpörget, ami beindít (lányoknál sokszor segítség kell, főleg az elején, hogy megtanulják "élvezni" a szexet és ezt sokszor egy béna pasitól nem kapják meg)
Csak két példát mondva:
Párom ex pasija (az első, akivel jó pár évet együtt volt), hiába verte a mellét, hogy ő nagy szerető, de nem tudta kielégíteni a páromat, mert mindig magára figyelt és amikor már ő is kezdte volna élvezni a szexet, akkor csinált valamit a pasi, amitől elment a kedve. Ez tartott évekig és miután szakított és megismert más pasikat, jött rá, hogy az ő szexuális élete szörnyű volt. De első szerelem... miegyéb. (és ez nem méret és kitartás miatt volt így, mert az ex mind a kettőben jó volt, minden másban rossz)
Másik példa, az egyik "ismerős", egy nem a legszebb csaj, nehéz gyerekkor és a tipikus "várom a lovagot a fehér lovon". Naponta egy ponyvát elolvasott, szerelmes történeteket, ő úgy képzelte el a szexet, hogy jön a tökéletes latin szerető, ledobja a ruháit, elkapja a nőt és ahogy csak megcsókolja a lány már a gyönyörtől elolvad. Szóval tipikus ponyva. Mivel nulla tapasztalat és nehézkes ismerkedés ezért, elég későn lett pasija és nem kell kihangsúlyoznom, de nem olyan volt a szex mint a könyvekben. Óriási csalódás a szex terén, nem érti, hogy ő miért nem olvad el egy csóktól és miért van fájdalom és kielégületlenség szex terén, a szex miért tart csak 5 percig és hol van az egész éjszakás szerelmeskedés.
Szóval mint mondtam, ezer oka lehet, ha szeretnéd részletesen leírni, hogy te mit hogyan látsz, akkor talán több betekintésünk lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!