Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert van az, hogy a szexet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy a szexet a baratommal nem elvezem annyira?

Figyelt kérdés

Nekem o volt az elso es en sokkal jobbra szamitottam,de semmi ahhoz kepest,amit vartam es ez 1 eve mar,hogy igy megy. Nagyon szeretem,de a tobbszori szex is ugyanugy faj,mint a legelso. Velem lehet a baj?

Koszi a valaszokat :)

2017. jún. 11. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:
valószínű hogy túl sokat vártál a szextől előtte, csillagokat meg ilyesmit képzeltél el közben, próbáld ki mással is és kiderül. lehet nem passzoltok az ágyban az idővel úgyis megöli a kapcsolatot. de azért előtte beszéld meg vele is lehet tudtok valami megoldást rá.
2017. jún. 11. 22:26
 2/3 Mádár0218 ***** válasza:
Valószínüleg azért fáj mert nem lazulsz el eléggé és azon stresszelsz hogy milyen lesz, ez is lehet egy probléma meg az is hogy nem figyel oda rád csak bedugja, érted.
2017. jún. 12. 00:20
 3/3 anonim ***** válasza:

ezer oka lehet, főleg azért, mert első tapasztalatod, emiatt még besaccolni sem tudod, hogy a pasid jó e az ágyban, vagyis rajta vagy rajtad múlik.

A legjobb lenne, ha tudnánk, hogy pontosan hogyan is telik egy szexuális aktus nálatok, és miket csinál a párod és te hogyan reagálsz mindenre.

Kiderülhet, hogy egy nagyon átlagon alul teljesítő a srác (most nem csak méret és időre nézve, hanem romantika és szexuális begerjesztést értve), de az is meglehet, hogy te még nem hangolódtál rá a szexre, nem találtad meg azt, ami felpörget, ami beindít (lányoknál sokszor segítség kell, főleg az elején, hogy megtanulják "élvezni" a szexet és ezt sokszor egy béna pasitól nem kapják meg)

Csak két példát mondva:

Párom ex pasija (az első, akivel jó pár évet együtt volt), hiába verte a mellét, hogy ő nagy szerető, de nem tudta kielégíteni a páromat, mert mindig magára figyelt és amikor már ő is kezdte volna élvezni a szexet, akkor csinált valamit a pasi, amitől elment a kedve. Ez tartott évekig és miután szakított és megismert más pasikat, jött rá, hogy az ő szexuális élete szörnyű volt. De első szerelem... miegyéb. (és ez nem méret és kitartás miatt volt így, mert az ex mind a kettőben jó volt, minden másban rossz)

Másik példa, az egyik "ismerős", egy nem a legszebb csaj, nehéz gyerekkor és a tipikus "várom a lovagot a fehér lovon". Naponta egy ponyvát elolvasott, szerelmes történeteket, ő úgy képzelte el a szexet, hogy jön a tökéletes latin szerető, ledobja a ruháit, elkapja a nőt és ahogy csak megcsókolja a lány már a gyönyörtől elolvad. Szóval tipikus ponyva. Mivel nulla tapasztalat és nehézkes ismerkedés ezért, elég későn lett pasija és nem kell kihangsúlyoznom, de nem olyan volt a szex mint a könyvekben. Óriási csalódás a szex terén, nem érti, hogy ő miért nem olvad el egy csóktól és miért van fájdalom és kielégületlenség szex terén, a szex miért tart csak 5 percig és hol van az egész éjszakás szerelmeskedés.

Szóval mint mondtam, ezer oka lehet, ha szeretnéd részletesen leírni, hogy te mit hogyan látsz, akkor talán több betekintésünk lenne.

2017. jún. 12. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!