Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan aki másabb mint mutatja magát?
Gondolok itt szexuláis téren, olyanra hogy a szexnél visszafogjátok magatokat, esetleg a perverz dolgokat/vágyakat nem mondjátok el a partnereteknek attól félve hogy mit gondolna vagy szimpla szégyellősségből?
Azért jutott eszembe a kérdés mert itt elég sokszor feljön hogy egy fiúnak/férfinak milyen fétisei és ez taszító-e a lányok/nők számára ezért gondolom sokan nem is mondják el.
Szóval lányok nektek van ilyen amit inkább megtartotok?
Én inkább fordítva vagyok,a mindennapi életben szolidabb vagyok,viszont szex közben sokkal felszabadultabb,és vadabb.
Ha izgalmi állapotba kerülök akkor valahogy eltűnnek a gátlásaim,és beleadok mindent.21/L
Rolam pl a pasik (sok fiubaratom van) altalaban mindig azt gondoljak, hogy en valami vadallat vagyok az agyban, szexistenno, milyen jo lehet a pasimnak
Kozben meg egy eve nem szexeltunk, mert semmi kedvem
Xd
mindent megtartok, megtanultam, hogy semmi magán dologba ne avassak be másokat...
"minden ami elhangzik, felhasználható ellened"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!