Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van szex közben kakilási ingerem?
Nagyon zavaró, így megöli a pillanatot. Szex előtt sosem kell. de közben nagyon rám jön az inger
Mit tegyek, mi az oka?
22L
Ilyet még sosem hallottam...
Csak inger van, vagy érzed is hogy ténylegesen ott van a barna maci a lyuknál?
Milyen megoldások vannak erre? Megöli a gyönyört ez az érzés
Probáltam már szex előtt kisajtolni magamból :D De nem jön össze, mert akkor még nem kell
Én a következőkkel próbálkoznék :
1. Egyszer simán elengedném, ha jön az inger, és meglátnám a reakciót: ha ugyanis őszinténszeret a srác, akkor megértő lesz, hogy véletlen volt. ilyenkor jöhet a beszélgetés, kedvesen, normálisan erről, meg a problémádról.
2. Előtte egy kád vízben felhoznám a témát, hogy mi történne ha te közben véletlenül bekakilnál.
Vagyis simán a megbeszélésben gondolkodnék. Mellesleg lehet hogy szex közben még izgatólag is hatna, kicsi az esélye, de benne van. Velem egy lánnyal volt ilyen régen, 10-enéve, engem nem zavart abszolút, sőőőt, de mondjuk őt őrülten szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!