Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 feletti hölgyek. Ti mennyire kivánjátok még a szexet?
Bizony, hogy kívánjuk!!
Ha bevallják, ha nem ! Én közel 70 vagyok, de kb. 50 éves korom után fokozottabban kívántam a szexet, mint 30-40 éves koromban.
Hozzáteszem, 48 éves koromban teljes méheltávolítást csináltak, gyorsan növő mióma miatt!! Azt hittem én is, hogy onnantól kezdve vége mindennek..
És láss csodát - mert én is úgy fogtam fel, beindultam, szó szerint...
Ma egy csodás társsal a világ legjobb élményeit éljük át, és hihetetlen jó érzés ezeket átélni, még mindig..
Ne hallgassatok azokra a fiatalokra, akik kinevetik, kicsúfolják az idősebb korúakat, hogy mit akarnak már ők a szextől??
Minden korosztálynak meg van az igénye a szexre, csak megfelelő kultúra kell a tűz fenntartásához!!
Nem elég a férfiak részéről a "gyorstüzelés" , de a nők részéről sem elfogadható - a " végezz már gyorsan - hozzáállás!
Időt kell szánni az előjátékra, a símogatásra, a puszikra, és beindul a vágy mindkét részről..
Ez nincs korhoz kötve, persze, ha mindkét fél egészséges, ha nincsenek fizikai akadályok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!