Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy gerjedek a tanárokra, akik férfiasak, karakteresek, komolyak, és szívvel-lélekkel tanítanak? Eszméletlen módon!
Középiskolában és főiskolán is folyton ez volt. Egyszerűen begerjedek, beindítják bennem mélyen az ösztönt, a vágyat, a vonzalmat, beindulok arra, ha egy művelt, érett, melegszívű férfi tanít engem...magától a tanítás tényétől is teljesen kész vagyok, nem vagyok százas :D
Persze ez nem azt jelenti, hogy mindegy ki fia-borja, csak tanár legyen és már nedves is a bugyim, de többször felismertem magamban, hogy menyire vonzódom tanárokhoz/professzorokhoz, HA érdeklődést mutatnak irántam (ha látom, hogy tetszem nekik, vagy szimpatikusnak találnak, megkülönböztetett figyelemmel tisztelnek meg), elég ha észre veszem, hogy akár csak külsőre is tetszem nekik, és elkezdenek dolgozni rajta, hogy átadják a tananyagot, hogy elsajátíttassanak velem valamit és ááá már be is indultam.
Ráadásul folyton meg is találnak, gimiből meg a főiskoláról van vagy 4 tanár összesen, akik érdeklődtek irántam, pedig esküszöm nem adtam rá okot a viselkedésemmel.
Hallottatok már ilyet? Gyerekek mi van velem? Hogy lehet ilyesmire begerjedni? Már szégyellem magam, hogy ennyivel a diákévek után is sokszor "nedves" álomból ébredek és kívánom xy-t.
Erről még nem beszéltem senkinek, kérlek segítsetek, mert nagyon egyedül érzem magam ezzel! Lehet, hogy számotokra kívülállóként mókás a történetem, de engem már kiakaszt.
26/N
Nem adtál okot a viselkedéseddel úgy gondolod?
Szerintem a szemed elárult, akkor is, ha semmit nem tettél.
Legalább összejött valamelyik?
Én informatikát tanítok egy gimnáziumban és ne tudd meg hány ilyen esettel találkozok. Beül a tinilány az első padba és képes egész órán úgy nézni rám, hogy szinte levetkőztet a szemével. Volt, hogy eléggé zavarba tudtak hozni ezzel (persze sosem mutatom ki), de mára már azért megszoktam éd megtanultam kezelni. Voltak olyan diáklányok, akik ennél konkrétabban is nyomultak, de hát nyilván ellen kellett álnom, mert egyrészt kirúgnak az állásomból, másrészt nem tartanám helyes dolognak. Viszont te nem vagy a diákom, nem is vagy tini, szóval szívesen adok különórákat, ha szeretnél elmélyülni az informatika rejtelmeiben :D
Najó csak viccelek, de nyilván ezt muszáj volt elsütni :)
Én az egyetemen korrepetáltam lányokat. Imádtam, nagy felizgatott, hogy vonzó lányok lesik minden mozdulatom. Jó lenne újra korrepetálni :D
Végül nem lettem kutató, így egyetemen se fogok soha tanítani.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!