Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok! Miert nem valljatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Miert nem valljatok be hogy egy nagyobb farok (nem elvezetrol van szo) izgatom esztetikailag?

Figyelt kérdés
2017. jún. 8. 11:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Be hát. Néha nézegetek péniszes képeket, egyértelműen a nagyobb a vonzóbb kinézetre. Meg még van pár szempont, amit nézek (nagy makk, ne legyen eres, ne legyen ronda a fityma, stb).

De mint tudjuk, ez nem minden.

2017. jún. 8. 13:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Minden ember más, én a #9-es válaszolóval értek egyet. Önmagában, pont nem érdekel idegen emberek pénisze. Ha valaki tetszik, akkor sem szoktam azon gondolkodni, hogy vajon milyen lehet öv alatt. Ha nagyon ráizgulok valakire, akkor eszembe jut, de ha csak nem extrém méretű (kicsi vagy nagy) akkor nem döbbent meg, vagy lomboz le, mikor meglátom meztelenül. Én úgy vettem észre, hogy ez a "kinek mekkora a pénisze" dolog legnagyobb részt csak a férfiakat érdekli, ők hasonlítják össze, nekünk nőknek ez nem ennyire kardinális kérdés.

De persze, mint írtam, mindenki más, én pl nem nézem meg a férfiakat az utcán, pont nem izgat, ha valaki külsőre adonisz, de vannak olyan barátnőim, akik hesszölik a jó pasikat, és alig várták a nyarat a kevesebb textil miatt.

2017. jún. 8. 13:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem be szokták vallani, nem tudom neked miért nem ... sőt azt is, hogy élvezetileg is jobb egy nagyobb :-P
2017. jún. 8. 14:12
 14/17 RoseTyler ***** válasza:

Mert ez egy szubjektív dolog.

Akinek pl. előzetes tapasztalatok alapján a nagy mérettel a miatta várható fájdalom kapcsolódik össze, az nem fogja izgatónak találni, ha nagy farkat lát - ez alól kivételt képez természetesen az az eset, ha az illető szereti a fájdalmat.

Én meg például nem tudok elvonatkoztatni az élvezettől, mert szeretem a szexet és sokkal jobban felvillanyoz egy olyan farok látványa, amiről tudom, hogy azzal nekem isteni lenne, mint egy olyan, amiről egyértelmű, hogy nem nekem való. De valójában önmagában egy farok, az csak egy farok. Igazából a pasival együtt lesz izgató, főleg ha az a pasi esztétikailag a topon van. És előbb izgulok egy szálkás, kidolgozott testre, mint egy bármekkora farokra. Hopp, és ugye ez is szubjektív!

Úgyhogy tökre nem érdemes erőszakoskodni ilyen tetszés/nem tetszés témában, mert mindenkinek megvannak a maga kis hülyeségei ezen a téren.

2017. jún. 8. 14:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem izgat fel a farok látványa, sőt őszintén, szerintem csúnya. Nem is szoktam nézegetni.

Egy férfi háta vagy keze sokkal izgatóbb.

2017. jún. 8. 16:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Egy "kóbor pénisz" látványa nem okoz örömet még akkor sem, ha olyan tökéletes az alakja és mérete mintha egy ókori görög meleg szobrász mintázta volna meg.

Inkább az számít, hogy ki a tulajdonosa, és hogy mit tud kezdeni vele...

2017. jún. 8. 19:30
 17/17 anonim ***** válasza:
en ezt sosem tagadtam! mindeki tudja az ismeroseim koreben hogy szeretem a nagy faszt..:-)
2017. jún. 26. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!