Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy folyton...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy folyton orálisan kényeztetném a pasimat?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjuk egymast, es mindig ugy kivanom, amugy is túlfűtött vagyok. Imadom csinalni neki, latni erezni hallani ahogy elvezi. Egesz este tudnam csinalni neki, csak azt nem tudom miert vagyok ennyire megőrülve ezêrt az orál témáért. Gyakran napkozben is irok neki egy par forro uzenetet hogy mit tennék vele, tetszik neki, nem arrol van szo, csak hogy miert csinalnam pl ezt neki folyton

2017. jún. 8. 11:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%

Hmm, na vajon miért lehet hogy az illető folyton orálisan kényeztetné a pasiját akiről az égegyadta világon semmit nem tudunk?

Játékosaink és a helyes megfejtők között ma egy méretes lóf_szt sorsolunk ki! Hajrá!

2017. jún. 8. 11:37
 2/15 anonim ***** válasza:
Mert mindenestől imádod, szereted. Ezzel tudom en is kimutatni hogy mennyire odavagyok érte, mennyire kívánom.
2017. jún. 8. 11:37
 3/15 A kérdező kommentje:
Neha attol tartok nehogy tul sok legyen neki, köszi a valaszt :D
2017. jún. 8. 11:40
 4/15 anonim ***** válasza:
Túl sok orál egy férfinak? :D Hát szerintem ne aggódj :D
2017. jún. 8. 11:46
 5/15 anonim ***** válasza:
Majd megunod csak idő kérdése.
2017. jún. 8. 12:18
 6/15 A kérdező kommentje:
Ket eve tart :D
2017. jún. 8. 13:15
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

Oké, elérted, irigykedünk!

Még valamit?

2017. jún. 8. 13:22
 8/15 anonim ***** válasza:
Én inkább intravénásan táplálnálak és két évig ki sem venném a szádból!
2017. jún. 8. 13:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Figyelj, amíg el nem koptatod neki és sikítva menekül előled, addig ne aggódj...sok férfi örülne ennek ( egy részének is)... de miért nem kérdezed meg viccesen, hogy kicsim, nem unod még??
2017. jún. 8. 14:00
 10/15 anonim ***** válasza:
...NEM menekül...
2017. jún. 8. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!