Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van a szüzességnek értéke,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a szüzességnek értéke, bármiféle érdeme, pozitívuma, erénye férfiak esetében?

Figyelt kérdés
Én például még szűz vagyok, de nem érzem azt a pozitívumot, ami ezzel járna.

2017. jún. 7. 20:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Huhe meg en itt gykn rendszerint azt olvasom hogy a sracok nem szeretik a szuzeket meg az ezzel jaro nehezsegeket.. Altalanositanak hogy jajj azokra mennyit kell varni meg h tul maceras stb.
2017. jún. 8. 09:01
 12/14 anonim ***** válasza:
58%
Csak a maradi idióták számára érték ez. Az olyanoknak akik a nőt értéktárgynak és használati tárgynak tartják az értékét pedig a használtság alapján ítélik meg mintha csak egy kabát lenne....
2017. jún. 9. 05:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Ismertem meleget aki a szűz pasikat szerette.

Imádta nekik betörni. Ha most ettől jobban érzed magad.

2017. jún. 9. 22:34
 14/14 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 08:59 Viszont az ellenkezője sem igaz! Ami veled történt az sajnálatos. Egy nő értéke nem lesz több attól hogy szűz, de ami még nagyon fontos hogy kevesebb sem!

34F

2017. jún. 10. 03:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!