Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Van bármi pozitívuma a 12...

Van bármi pozitívuma a 12 csapatos nb1-nek?

Figyelt kérdés
Mert a színvonal, vagy a nézőszám emelkedését én nem nagyon látom. Valahogy sokkal jobban tetszene egy 16, vagy 18 csapatos nb1.

2017. ápr. 22. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Így is ilyen szuper csapatok vannak ott mint a Paks, Mezőkövesd meg a Gyirmót... Ki jöjjön fel? Kisvárda meg Soroksár? Minek? Meg lenne megint évente 2 csapat aki belerokkan az NB1-be mint anno az Eger. Semmi értelme. Sőt igazából az egész NB1-nek semmi értelme.
2017. ápr. 23. 16:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem nagyon lennének olyanok akik belerokkannak. Ilyenek akkor voltak, amikor negyed-,ötöd ennyi pénzből gazdálkodott egy-egy klub, mint most(tv-s jogdíjak, stb.). Mellesleg, amikor a Kecskemétet, Győrt, Nyíregyházát,Pécset "kinyírták" ilyen- olyan okkal, akkor gyakorlatilag 2-3 olyan csapat volt, amelyet nem lett volna ok kizárni. És azért az említettek legalább több nézőt produkálnának, mint egy Mezőkövesd, Paks, MTK, vagy egy Felcsút fog. 12 csapatos nb1, öt budapesti csapattal? Így valóban nincs sok értelme.
2017. ápr. 23. 20:17
 3/3 anonim ***** válasza:

H*lyeség, egyértelmű, jól látod. Én nem vagyok nagy NB1 követő, ezért nem is tudom miért nyírtak ki két éve néhány első osztályú csapatot, de velük még mehetne, 16 vagy 18 csapattal az NB1, azért se a Győr, se a Kecskemét nem volt rossz ezen a szinten, a 12 csapat nagyon kevés, nem kellett volna akkor azt a néhány csapatot b-sztatni és lehetne legalább 16 csapatos.

Amúgy annak örülök, hogy tavaly a PAFC leesett a második osztályba, és idén a nagy csapatok, akikkel valamiért nem bírok szimpatizálni, Fradi, Újpest, MTK, Diósgyőr, DVSC ilyen alul vannak, és a Vasasnak, Honvédnak ilyen jól megy, öröm ezt látni. Már csak a Videotonnak kéne egy gyenge széria, hogy ők se legyenek ilyen jók és akkora lenne a király. Tök jó, hogy két ilyen kisebb csapatnak, akiknek az utóbbi évekbe nem igazán ment, most ilyen jól megy.

2017. ápr. 25. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!