Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenekelős tábort érdemes lenne indítani?
Természetesen teljes diszkréció mellett !
Nem vagyok Domina .
Csak egy videó nézésekor jutott eszembe ez az ötlet :)
Annyit még légyszi írjatok melyik szerepet választanátok :)
Köszi.
Fiúk ez csak egy elméleti kérdés ami sosem lesz részemről átültetve gyakorlatba , és nem pasi fogási céllal írtam ki.
Csak érdeklődés semmi egyéb !! :)
Szoktam fantáziálni egy BDSM táborról. Indulásnak lehet fenekelős tábor. Lennének subok és lennének domok és dominák. A subok számára tartanának csoportos foglalkozásokat illetve egyéni szeánszokat a hiányosságok pótlására és subok nevelési tervének megfelelően. Egy távolp pusztán vagy tanyán képzelem el a tábort. A subok semmilyen személyes tárgyat, sem ruházatot nem tarthatnak maguknál. Az etetésük földről, evőeszköz nélkül történik, itatás vályúból. Tisztasági fürdőnek naponta lemosás erős vízsugárral jéghideg vízzel. Szállás istállóban, szénában. A büntiben levőknek kikötözve.
Szívesen próbára tenném magam subként egy ilyen táborban.
Köszönöm szépen mindenki válaszát :)
9-es kemény vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!