Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortol érdemes prostituálthoz járni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 30. 22:30
3/21 anonim válasza:
Valahogy már a kérdés se frankó
4/21 anonim válasza:
Nem kell el menni prostihoz . de 18 év alatt úgy sem fogadnak
5/21 anonim válasza:
Akkor erdemes, ha mar tudod mit akarsz tole, es nem csalodsz a kapott szolgaltatas miatt.
6/21 anonim válasza:
Jó kérdés, eddig még nem gondoltam rá, hogy prostihoz kéne
mennem. (61.F.)
7/21 anonim válasza:
Én először 16 évesen voltam, de behazudtam hogy 18 vagyok.
8/21 anonymousreview60 válasza:
Korhoz nem köthető. Két eset van.
1. Régen voltál nővel, és az önkielégítés valamiért nem felel meg, szükséged van legalább részben a szeretkezés illúziójára.
2. Szűz vagy, és azt gondolod, hogy ha egy fizetős szolgáltatónál átesel a tűzkeresztségen, akkor az - részben-egészben - megszünteti a gátlásosságodat (néha igaz), és akkor jobban megy a csajozás. Ha így látod, akkor ezzel ne várj 20-nál tovább. 24-nél már nem segít (nekem nem segített).
Azt mondom, próbálkozz a csajoknál, és ha csak a harmadikkal meztelen csajjal jön is össze a merevedés+behatolás+elélvezés, akkor is jobban jársz, mert az nagyobb eredmény. Saját érdem.
40FHET
9/21 anonim válasza:
Ne próbálkozz csajoknál mert egy büdös k.rva az összes.
10/21 anonim válasza:
Érdemesnek nem érdemes, de még mindig jobb, mint évekig aszalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!