Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek formás fenekem van?
Figyelt kérdés
Ugyan nem rendszeresen, de szoktam sportolni. Viszont én túlságosan nagynak találom, ezért szeretnék lefaragni belőle egy kicsit.
2017. jún. 7. 03:48
1/11 anonim válasza:
Ebből hova akarsz lefaragni?
Úgy tökéletes ahogy van. Imádni való!
2/11 anonim válasza:
igen jó. Azt nem értem viszont miért posztolja valaki így ki.
3/11 anonim válasza:
Ebből nen szabad lefaragni, ez egy álom popsi! Tökéletes ahog van, így tovább.
4/11 anonim válasza:
Alig látszik valami. Mutass többet.
5/11 anonim válasza:
Most komolyan nem kunyerbálás, de azt a nadrágot kár volt ott hagyni, épp eltakarja a feneked alját. Bár ebbol ami látszik nem néz ki rossznak. De lehetne kicsit elonyosebb poz is.
Elég vékonynak látszol fognivalo popsival. Ez a legjobb.
7/11 anonim válasza:
Nagyobb kofferba jobb pakolni, hozzá ne nyúlj, pont jó így!
8/11 anonim válasza:
Hihetetlenül szexi. Sportolj továbbra is, de ne fogyj, ez a fenék tökéletes, meg amennyi az alakodból látszik, az is bejön. De szívesen fulladnék bele egy ilyen popóba :DDD *-*
9/11 anonim válasza:
Túl nagy,de tökéletes mindenki számára nincs is,hallgass a döntő többségre:)
10/11 anonim válasza:
Nem annyira sok látszik, de nekem egyébként a kisebb tetszik, illetve vékonyabb alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!