Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti eltudjatok képzelni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dr.Úr kérdése:

Ti eltudjatok képzelni a szexet oral nelkul? Nalunk egyoldalu a dolog, baratnom nem szeretne, de en megcsinalom neki. Megsem probalja. Van igy valaki?

Figyelt kérdés
2017. jún. 6. 20:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%

Ő meg azt nem érti miért akarod olyanra ra venni amit nem akar ha szereted...hidd el jobb érzés ugy hogy ő is vágyik rá.

#8 voltam :)

2017. jún. 6. 20:59
 12/22 anonim ***** válasza:
Vagyis 9 XD
2017. jún. 6. 21:00
 13/22 A kérdező kommentje:

igazad van,remelem egyszer megprobalja, en ertekelnem azt is ha kiprobalna es ugy mondana azt h nem tetszik neki.

Igy nem erzem teljesnek a szexet,foleg h megsem probalja

2017. jún. 6. 21:06
 14/22 anonim ***** válasza:
Az semmi. Én el tudom képzelni a szexet, szex nélkül is. Mondd azt neki, hogy az egy ötujjas hangszer!
2017. jún. 6. 21:29
 15/22 Doctor Manhattan ***** válasza:
Dobó...
2017. jún. 6. 21:33
 16/22 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar. Akkor is szeretek nyalni, ha a párom nem viszonozza.

Neki nem jön be, nem vagyunk egyformák. Nekem is van olyan, amit kevésbé szeretek.

2017. jún. 6. 21:42
 17/22 anonim ***** válasza:

El. Nem kötelező orálozni senkinek.

De...

Nekem jó lesz úgy is.

Ha ő "úgy maradt", hát sajnálom. Biztos alacsony szintű a szexuális kultúrám, vagy mifene...

2017. jún. 6. 21:59
 18/22 anonim ***** válasza:

Nálunk orál nagyon ritkán van, mindkettőnk részéről! Én pl sosem voltam oda érte

30N

2017. jún. 6. 22:07
 19/22 A kérdező kommentje:
utolsó... fel tudtok izgulni rendesen?
2017. jún. 6. 22:09
 20/22 anonim ***** válasza:

Én nem tudnám elképzelni. Sőt, olyan pasival nem is lennék együtt, akinél nem alap, mert az számomra azt jelenti, hogy nem egyeznek a szexuális igényeink és mivel számomra a jó és kielégítő nemi élet nagyon fontos egy kapcsolatban, így kövezzenek meg érte, de ne én nem is kezdenék kapcsolatot egy ilyen emberrel, akinél nem ugyanúgy alap dolog, mint nálam.

Látszik, hogy te szeretnéd, igényelnéd, így akár szereted, akár nem, előbb-utóbb ebből lehetnek gondjaitok.

Beszéld meg vele és mondd el, hogy te mennyire vágysz rá, hogy neked is ugyanolyan jól esne, ha csinálná neked, mint ahogyan neki is jólesik ha te csinálod.

Aztán majd eldönti. Ha mégsem akarja, akkor meg te eldöntöd, hogy nálad ez mennyire központi kérdés.

Mert mindannyian mások vagyunk, én imádom kapni is, adni is, én nem tudnék túllépni azon, ha valakitől nem kapnám meg.

2017. jún. 7. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!