Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogy méritek a péniszeteket?
Figyelt kérdés
Felülről, és a vonaltót a csak hozzáérintitek a hasfalatokhoz, vagy neki is nyomjátok? Mert ugye ez akár 1-2 cm-es eltérés is lehet átlagos testalkatnál!
Ha nem nyomom neki akkor 12-13 cm. Ha nekinyomom akkor 14 körül van.
2017. jún. 6. 19:39
1/12 anonim válasza:
Én hozzányomom.
Jobban tetszik a 17 mint a 15.5
2/12 anonim válasza:
Sracok es mindenki foleg okoskodo lanyok a youtubeon van egy lifrnetvorkos 1oras video a cime a penisz tortenete vagy valami hasonlo es ott egy szakerto mondja el aki nem hiszi el hogy hozza kell nyomni igen es szalaggal mert az mitatja a rendes meretet :) ugyhogy nyomjatok hozza es szarjatok le ha vki azt momdja h rosszul mered
3/12 anonim válasza:
Sose mertem, pedig 40 vagyok. Sose volt ra szukseg.
Egy merce van: az adott csaj be tudja-e venni tovig vagy sem. Mindkettore volt pelda, tobb is, igy gondolom atlagos meretem van.
5/12 anonim válasza:
Felülről hozzányomod normál erősségben a hasfalhoz. Ha szexnél teszem fel tövig benyomod, ott is erőt fejtesz ki, kb. ugyanígy kell mérésnél is, ha van rajtad fölösleg, vagyis van mit benyomni picit. Én pl. egyenes vonalzóval nem tudom pontosan bemérni, mert görbe picit, pontosan lefelé. Teljes erektált állapotban így 15.5cm, ha mérőszalagot használnék, akkor olyan 16cm körüli, szóval ez sem mindegy.
6/12 anonim válasza:
Elsô, ezt nevezik csalasnak. Attol nem lesz nagyobb.
7/12 anonim válasza:
Akkor most nekem nem 12 centi akkor, hanem 14? :O Kattaaaanj beeeeeeeee
8/12 anonim válasza:
Egyszer már leírták itt, hogy hogyan kell csinálni: háromszög vonalzóval nekinyomod a hasfalnak, hogy a cm része a brénél legyen. Leolvasod, hozzá adsz 1-9 között egy számot és az eredményt kiírod ide a gyk-re.
9/12 anonim válasza:
A vonalzó csal. Szalagmérővel mérjetek. Mondj inch-be és számitsd át cmre, ez pontos lesz.
10/12 anonim válasza:
mérőszalag? Barátnőmmel :D 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!