Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogyan fogadnátok, ha a párotok erre kérne?
Izgat a prosztatamasszázs, egy happy finish-es masszőrlánynál volt alkalmam átélni egyszer, milyen is. (Csak kézi levezetéses lány volt, aki orált vállal ilyenben, az már hivatásosnak minősül a szememben, így az kizárt.)
De azóta is izgatja a fantáziámat, mert hihetetlenül jó érzés volt, teljesen más fajta orgazmus, mint ami a maszturbációnál vagy a szexnél jön.
Illetve kicsit elkezdett érdekelni a strapon-os dolog, hogy a párom megdugjon egy kisebb méretű felcsatolhatóssal, ami max a prosztatáig ér be. Néztem videókat róla, az izgat leginkább, amikor hanyatt fekve csinálná, és közben a kezével izgatja a péniszem is.
Mielőtt belekötnétek a hetero kategóriába: pasival eddig sem és most sem tudok elképelni semmi szexuális tevékenységet, de egy nőtől kapni ezt, igen is izgat a gondolat.
Túl perverz vágyak ezek, vagy létezhet olyan lány, aki vevő az ilyenekre?
Semmi nem túl perverz, ami mindkét (vagy akár több) fél örömét szolgálja.
Én simán benne lennék. Ha a partnerem is megtesz értem mindent, akkor persze hogy én is neki.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!