Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem szeretné, hogy maszturbáljak. Mit tegyek?
Általában többször szeretnék szexelni, mint amennyit ő kíván, ezért ha épp nincs olyan hangulatban, magamnak szoktam elintézni.
Azt mondta, zavarja ha ezt csinálom, úgy érzi nem vagyok elég jó neki. Mondtam neki, hogy ez nem így van, de továbbra se szeretné ha önkielégítenék.
Szerintetek normális az elvárása? Ti szoktatok kapcsolatban önkielégíteni?
Értem én, amikor azt mondod, hogy neked elég jó. Persze, szereted, jól megvagytok, meg amikor együtt vagytok szexuálisan, akkor élvezed, de valójában tényleg nem elég neked. Hisz mennyiségre nem kapsz tőle annyit, amennyit szeretnél. Teljesen normális és természetes, ha a pluszt ily módon szerzed meg.
Elég gáz, mondom ezt nőként, hogy tiltja. Én nőként is szoktam. És tudom, hogy a párom is, de egyáltalán nem zavar.
Meg sokszor nem is azért csináljuk, mert nem a párunkra vágyunk, hanem csak mert szimplán jól esik.
Szóval beszéld meg vele, hogy neked több az igényed és neked ez jól esik így. Ha nem tudja elfogadni, akkor meg keressen olyat, akinek szintén csak ennyi az igénye, mint neki, vagy aki szintén nem csinálja. Te meg egy olyan lányt, aki elfogadja. Mert a nők többségét nem zavarja.
11-es:
Próbálok beszélni vele erről a témáról, remélem sikerül meggyőzni. Szakítani nem szeretnék ezért, mert amúgy jól kijövünk egymással. Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!