Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem szeretné, hogy maszturbáljak. Mit tegyek?
Általában többször szeretnék szexelni, mint amennyit ő kíván, ezért ha épp nincs olyan hangulatban, magamnak szoktam elintézni.
Azt mondta, zavarja ha ezt csinálom, úgy érzi nem vagyok elég jó neki. Mondtam neki, hogy ez nem így van, de továbbra se szeretné ha önkielégítenék.
Szerintetek normális az elvárása? Ti szoktatok kapcsolatban önkielégíteni?
A férfiak és a nők önkielégítése is kapcsolatban egy teljesen normális dolog. Egyébként tuti ő is csinálja, csak nem vallja be neked. Beszéljetek egymással az igényekről többet.
De hogy megoldást is javasoljak: ha nyitottak vagytok, szerettek kísérletezni, és vonz titeket a BDSM irányzat, akkor kipróbálhatnátok az erényöves megoldást. ;)
Rajtatok múlik minden.
Én is úgy gondolom, hogy nem normális ezt elvárni. Megpróbálok beszélni vele, meggyőzni, hogy ez így nem lesz jó.
Arra gondoltam még, hogy egy kicsit kevesebbszer csinálom, és akkor lehet észre sem veszi, hogy elélveztem nélküle.
Ha őt annyira zavarja akkor miért nem segít neked?
Pont ez a lényeg nem elég jó neked.
Semmi különöset - nyugodtan maszturbálj tovább úgy, ahogyan csak jólesik.
Ha megkapja, ami neki elég, a többlettel biza azt csinálsz, amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!