Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm nem szeretné, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem szeretné, hogy maszturbáljak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Általában többször szeretnék szexelni, mint amennyit ő kíván, ezért ha épp nincs olyan hangulatban, magamnak szoktam elintézni.

Azt mondta, zavarja ha ezt csinálom, úgy érzi nem vagyok elég jó neki. Mondtam neki, hogy ez nem így van, de továbbra se szeretné ha önkielégítenék.

Szerintetek normális az elvárása? Ti szoktatok kapcsolatban önkielégíteni?

2017. jún. 5. 10:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Előtte ne csináld és ennyi...
2017. jún. 5. 10:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig ez teljesen magán jellegű tevékenység, igazából nem tűnik jó jelnek, ha ezt szabályozni szeretné. Kb azt jelenti, hogy az összes orgazmus lehetőségedet magához szeretné láncolni, nem akar neked semmiféle függetlenséget adni ilyen téren. Szerintem ez riasztó dolog.
2017. jún. 5. 10:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor volt barátom akkor is csináltam,nem lehettünk mindig együtt ezt el kell fogadni.Nem hiszem,hogy olyan nagy gond lenne a fiúknál is előfordul ilyen.Ez nem megcsalás.:-)
2017. jún. 5. 10:16
 4/12 anonim ***** válasza:
64%

A férfiak és a nők önkielégítése is kapcsolatban egy teljesen normális dolog. Egyébként tuti ő is csinálja, csak nem vallja be neked. Beszéljetek egymással az igényekről többet.

De hogy megoldást is javasoljak: ha nyitottak vagytok, szerettek kísérletezni, és vonz titeket a BDSM irányzat, akkor kipróbálhatnátok az erényöves megoldást. ;)

Rajtatok múlik minden.

2017. jún. 5. 10:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ő nem akar épp sexelni de te igen akkor más választás nincs..jobb mint ha megcsalnád őt egy más csajjal .... ezt el kell fogadnia... jobb eset az önkielégítés mint egy más csajjal (miközben van baratnőm) megcsalni...
2017. jún. 5. 10:17
 6/12 anonim ***** válasza:
Amiről nem tud, nem is fáj neki.
2017. jún. 5. 10:28
 7/12 A kérdező kommentje:

Én is úgy gondolom, hogy nem normális ezt elvárni. Megpróbálok beszélni vele, meggyőzni, hogy ez így nem lesz jó.

Arra gondoltam még, hogy egy kicsit kevesebbszer csinálom, és akkor lehet észre sem veszi, hogy elélveztem nélküle.

2017. jún. 5. 10:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy is van ez? Te kívánod többször, de ő érzi úgy, hogy te nem vagy elég jó neki...?
2017. jún. 5. 11:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha őt annyira zavarja akkor miért nem segít neked?

Pont ez a lényeg nem elég jó neked.

2017. jún. 5. 11:30
 10/12 anonim ***** válasza:

Semmi különöset - nyugodtan maszturbálj tovább úgy, ahogyan csak jólesik.

Ha megkapja, ami neki elég, a többlettel biza azt csinálsz, amit akarsz.

2017. jún. 5. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!